Tarvitsetko apua?

Polaframes magneettinen valokuvakehys

12,90 €
Sis. alv
- +
Valokuvien ystäviä hemmotellaan nyt tällä hauskalla tuotteella: Polaframes kehykset muuttavat tavalliset valokuvasi retrohenkisiksi Polaroid-otoksiksi, ja voit vielä kirjoittaa kehysten alle vesiliukoisella kynällä hauskan kuvatekstin. Nämä kehykset tekevät valokuvista tunnelmallisempia ja hauskempia – voit vaikka pitää kotonasi pienen henkilökohtaisen näyttelyn. Tässä on erinomainen lahjaidea kenelle tahansa, joka pitää valokuvien nappaamisesta ja teettämisestä. Toimi heti ja tilaa lahjaksi esimerkiksi vanhemmillesi, siskollesi tai veljellesi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Retro on aina muodissa, ja nyt tämä muoti-ilmiö ulottuu valokuvakehyksiin asti. Nämä Polaframes valokuvakehyset on nimittäin suunniteltu klassisten Polaroid-valokuvien mukaan. Polaroidit olivat välittömästi kameran sisällä kehittyviä valokuvia, joissa oli valkoiset kehykset. Ne ovat muotoutuneet valokuvaharrastajien kulttikuviksi vuosien saatossa, vaikka itse yritys katosi digitaalisten kameroiden yleistyttyä. Polaroideissa on maagista menneiden vuosikymmenten tunnelmaa! Nämä Polaframes valokuvakehykset näyttävät aivan Polaroid-kuvien kehyksiltä, ja ne toimivat magneetilla. Laitat vain haluamasi valokuvan Polaframesin alle ja kiinnität sen vaikkapa jääkaapin oveen tai mihin tahansa metallipintaan. Kuvasta tulee välittömästi Polaroidin näköinen, ja lisäksi Polaframeen on mahdollisuus kirjoittaa kuvateksti vesiliukoisella kynällä. Näin voit järjestää itsellesi oman pienen valokuvanäyttelysi vaikka joka päivä ja aina uusilla kuvilla. Sanomattakin on selvää, että tässä on loistava sisustuselementti trendikkääseen kotiin ja kenelle tahansa valokuvien ystävälle. Polaframes pakkaus sisältää kuusi Polaframes kehystä, ja näitä tekeekin mieli ostaa lahjaksi ystävälle tai vaikka itselleen useampia kappaleita! Tilaa nyt – loistava tuote ja ensiluokkainen lahjaidea esimerkiksi vintagea rakastaville vanhemmillesi tai uuteen kotiin muuttavalle sisarukselle. Suosittelemme lahjat.fi-toimituksessa lämpimästi tätä hienoa tuotetta!

Tuotetiedot

* mitat: 10,8 cm x 8,8 cm x 0,1 cm * materiaali: magneetti * pakkaus sisältää kuusi Polaframes kehystä sekä magneettisen, vesiliukoisen kynän
2020-11-28T06:29:44+00:00