Tarvitsetko apua?

Pisaranmuotoinen, vedenkestävä Matkapussi

15,90 €
Sis. alv
- +
Jokaiselle urheilevalle ihmisille ehdoton hankinta - vedenkestävä kannettava pyykkipussi! Tähän vedenkestävään pisaranmuotoiseen pussukkaan säilöt treenistä märät vaatteesi kastamatta muuta kassin sisältöä. Ja mikä parasta; tämän pyykkipussin voit tyhjänä taitella avaimenperän kokoiseksi, jotta saat sen kätevästi mukaasi kaikkialle! Täyteen pussiin kuitenkin mahtuu helposti koko urheiluasusi. Loistava lahja kaikille liikunnasta innostuneille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Oletko jo pitkään etsinyt helposti mukana kuljetettavaa kassia, johon mahtuu päivän eväät tai vaihtovaatteet? Tähä vedenpitävään matkapussiin saat helposti mukaasi sekä välipalat että vaatteet, ja mikä parasta, sen voi taitella avaimenperän kokoiseksi ja kiinnittää avainnippuun muiden avaimenperien joukkoon! Pisaranmuotoinen pussi on valmistettu vedenpitävästä polyesteristä, jotta saat urheilun jäljiltä märät vaatteesi kätevästi mukaasi urheilukassin muita vaatteita kastelematta. Näin myös laukkusi säilyy ikävältä hien hajulta. Ja kun taas et pussia tarvitse, voit taitella sen kokoon ja näin kantaa aina mukanasi!

Taiteltuna tämä pussi vaikuttaa paljon pienemmältä mitä se todellisuudessa on, sillä sen kokonaistilavuus on jopa 3 litraa! Mahdutat siihen siis helposti kaikki vaihtovaatteesi sekä pyyhkeen. Sen mitat ovat noin 23 x 27 cm, joten täynnäkään se ei vie paljoa tilaa laukussasi. Tämä sininen pisarapussi sopii vain käsinpestäväksi. Se on loistava hankinta niin itselle kuin varsin sopiva lahja ystäville tai perheenjäsenille!

Tuotetiedot

p>Vedenkestävä, pisaranmuotoinen matkapussi

  • Taitettuna hyvin pienikokoinen.
  • Tilavuus avattuna 3 l.
  • Materiaali: 100 % polyesteria
  • Mitat avattuna: 23 x 27 cm.
  • Väri: sininen.
  • Sopii vain käsinpestäväksi.
2021-01-23T00:00:41+00:00