Tarvitsetko apua?

Pinpressions Neulapeli

15,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Useat varmasti tunnistavat tämän hauskan neulapelin, jonka läpi laitetuista esineistä saa tyylikkäitä 3D-mallinnuksia. Tyylikäs lahja niin itselle kotiin, ystävälle syntymäpäivälahjaksi kuin asetettavaksi yleisiin tiloihin, kuten toimistoihin tai kerhotiloihin.

Other customers bought

Kuvaus

Tee 3D-mallinnus mistä tahansa esineestä Pinpression-neulapelin avulla. Tämä lahja tulee varmasti käyttöön kaikenikäisille, ja sitä voi käyttää aina uudestaan ja uudestaan. Juhlissa kukaan ei voi vastustaa kokeilemasta työntää siihen kättään, juomatölkkiä ja tietysti – naamaansa. Siinäpä vasta hyvä ohjelmanumero esimerkiksi synttärijuhliin: ihmiset yrittävät arvailla neulapeliin painetuista kasvoista, kuka vieras onkaan kyseessä! >Erityisesti lapset tykästyvät tähän peliin varmasti, sillä he ovat luonnostaan uteliaita ja haluavat varmasti kokeilla, miltä erilaiset arkipäivän esineet näyttävät tämän 3D-suodattimen läpi tarkasteltuna.

Ensi alkuun tämä lahja voi näyttää yksinkertaiselta, mutta se on todella aivan kaikkea muuta. Se on nimittäin alati muovautuva sisustuselementti, joka muuttaa muotoaan sen omistajien tahdon mukaisesti. Yhteisessä kodissa neulapeliä voi myös käyttää pienten viestien välittämiseen kämppisten tai pariskunnan kesken, mitä vain ihmisen mielikuvitus keksiikään!

Tuotetiedot

Pinpressions Neulapeli

  • Mitat: n. 19 x 14 cm
2023-02-09T03:47:36+00:00