Tarvitsetko apua?

Pimeässä hohtava wc-paperi

7,90 €
Sis. alv
- +
Yllätä ystäväsi tai vieraasi täydellisesti – tämä vessapaprerihan loistaa pimeässä! Osta omaan kotiin muikeaksi sisustuselementiksi ja pilailuvälineeksi tai vie ystäville, siskolle tai veljelle humoristiseksi tuliaiseksi. Hohtavan wc-paperin avulla pöntölle löytää vaikka pilkkopimeässä. Hohtava wc-paperi on myös toimiva halloween-juhladeko: voit koristella juhlapaikan seinät paperinauhoilla, jotka näyttävät kerrassaa upeilta, kun valot on sammutettu – tai sitten rullaat itsesi paperin sisään ja pelottelet juhlavieraita muumiokostyymissa! Osta nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta – suositeltava lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hohtava wc-paperi on täydellinen lahjaidea kaikille heille, jotka haluavat arkeensa piristystä mukavien kujeiden muodossa, mutta se pelastaa pulasta myös silloin, kun vessaan joutuu nousemaan keskellä yötä. Valokatkaisin on hukassa, unenpöpperö sallii juuri ja juuri pimeiden huoneiden läpi kävelemisen ja vessaan saapumisen tunnistaa vain jääkylmistä kaakeleista jalkojen alla. Silloin silmiin osuu hohtava paperirulla ja yöllinen vessasessio on pelastettu. Myös yövieraat kiittävät, kun löytävät oikean huoneen hohtavan wc-paperin perusteella – hohtavan wc-rullan perusteella suunnistaa pöntölle, vaikka olisi vieraassa talossa.

Mutta tämän paperirullan käyttömahdollisuudet ovat myös paljon moninaisemmat. Hohtavasta wc-paperistahan voi esimerkiksi askarrella muumion ystävän halloween-bileisin, tai sitten voit nimenomaan lahjoittaa rullan samaisiin pirskeisiin tuliaisena. Ja mieti, miten hauskalta näyttää esimerkiksi pimeässä hohtavat paperiraidat vaikkapa diskon seinillä – tästä tuotteesta on myös sisustuselementiksi ja kekseliään koristelijan apuvälineeksi.

Hohtava wc-paperi on aivan mahtava keksintö ja erittäin suositeltava lahja, joka taipuu moneen tilanteeseen. Osta nyt lahjaksi vaikkapa ystävien tupareihin, omille vanhemmillesi huumoripitoiseksi tuliaiseksi tai siskolle tai veljelle ensimmäiseen omaan kotiin. Kerrassaan ykkösluokan lahjaidea, joten tilaa nyt!

Tuotetiedot

  • hohtaa pimeässä
2021-01-23T14:55:42+00:00