Tarvitsetko apua?

Pilvi-kastelunokka viherpeukaloille

9,90 €
Sis. alv
- +
Tämä hauska ja kaunis Pilvi-kastelunokka tekee kukkien, yrttien ja viherkasvien kastelusta entistäkin mukavampaa! Kastelunokka istuu tavallisen muovisen juomapullon suuhun kierrekorkin tapaan. Pilvenmallisesta kastelunokasta vesi tulee sateenomaisesti ulos ja näyttää aivan siltä, kuin pilvestä sataisi vettä. Tämä sade takaa kasveille hellävaraisen kastelun. Tilaa tämä ihana sateentekijä lahjaksi kaikille tuntemillesi viherpeukaloille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Pilvi-kastelunokalla taiotaan pullosta tulevasta vedestä herkkää sadetta. Sateena tulevasta kasteluvedestä pitävät erityisesti pienet kasvit. Kun kastelee terassin tai keittiön yrttitarhaa pilvi-kastelunokan avulla, vesi tulee ulos pullosta hieman hitaammin ja siitä yrttitarhan basilika, persilja ja sitruunamelissa tykkäävät. Orkideat nauttivat pienestä trooppiselta tuntuvasta sateesta ja parvekkeen orvokit säännöllisestä ja tasaisesta kastelunokalla tehtävästä kastelusta. Pilvi-kastelunokkaa voi käyttää kaikkien kodin kasvien kasteluun niin parvekkeella, terassilla kuin sisätiloissakin.

Kätevä Pilvi-kastelunokka sopii tavallisen juomapullon suuhun kierrettäväksi samalla tavoin kuin pullojen kierrekorkitkin. Kastelunokan hempeä ja läpinäkyvä vaaleansininen väri sekä kaunis pilvimäinen muoto tekevät siitä mukavaa silmänruokaa viherpeukaloille. Lapset rakastavat tätä sateentekijää ja ovat siksi mielellään apuna parvekkeen kukkasten, terassin yrttitarhan ja kodin viherkasvien kastelussa. Saattaa tosin olla, että kastelunokka häviää lasten mukana suihkuksi Barbie-nukeille ja Barbien hevosille! Pilvi-kastelunokan mitat ovat noin 11 x 9 x 3 senttimetriä ja se on valmistettu läpinäkyvästä muovista. Tilaa nyt käytännöllinen Pilvi-kastelunokka kasvien kastelua varten ja ehkä yksi kappale kannattaa tilata myös sille pienelle apurille, joka taatusti keksii hauskalle sateentekijälle uusia jännittävämpiä käyttökohteita!

Tuotetiedot

Pilvi-kastelunokka viherpeukaloille

  • Kastelunokka kasvien kasteluun
  • Sopii tavallisen juomapullon suuhun
  • Väri: vaaleansininen
  • Materiaali: muovi
  • Mitat: 11,6 x 9,2 x 3,5 cm
2021-01-16T13:03:50+00:00