Tarvitsetko apua?

Pile of Poo -plyysityyny

14,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Ehei, kyseessä ei ole suklaapehmis! Tämä hilpeä tyyny muistuttaa ennemminkin kakkakasaa, mutta älä pahastu – tämän ”tortun” valloittavaan hymyyn ei voi olla uppoamatta ja tyyny on myös erittäin pehmeä ja mukavan tuntuinen. Täydellinen lisä esimerkiksi sohvatyynyjen joukkoon ja loistava lahjaidea huumorintajuiselle ystävälle tai sukulaiselle. Osta nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta lahjaksi ja anna läheisesi elämään iloa ja naurua. ”Pile of Poo” -tyyny yksinkertaisesti valloittaa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jos käytät älypuhelinta tai chattiä, tiedät varmasti tämän ”Pile of Poo” -hymiön. Sympaattinen kikkare näyttää hilpeältä hymyillessään ja tuo iloa ja kevytmielistä huumoria chat-keskusteluun. Jos vaikka tekstaaminen äityisi kuumaverikseksikin, kakkatyyny rauhoittaa ja hykerryttää.

Nyt esittelemme tästä hymiöstä mallia ottaneen plyysityynyn, ja voit vain kuvitella, miten hauskalta ja rohkealta se esimerkiksi sohvalla tai sängyn päällä näyttää. ”Pile of Poo” -tyyny on yksinkertaisesti hervottoman hauska sisustuselementti ja katseidenvangitsija, joka sopii trendikkääseen ja nuorekkaaseen kotiin kuin nenä päähän. Jos arki painaa hartioita, vilkaise vain sohvalle ja hymyile kilpaa tämän hervottoman hauskan pökäleen kanssa.

”Pile of Poo” on valmistettu sataprosenttisesta polyesterista ja se tuntuu pään alla miellyttävän pehmeältä ja mukavalta. Tyynyn mitat lienevät myös ennakkoluulottoman sisustajan mieleen: 30 cm x 37 cm kokoisena ”Pile of Poo” totisesti vaatii huomiota ja naurattaa jo pelkällä olemuksellaan.

Kakkatyyny on erinomainen lahja esimerkiksi ystävien kimppakämpän tupareihin, veljelle tai siskolle tuliaiseksi ensimmäiseen omaan kotiin tai frendille syntymäpäiväpakettiin. Suosittelemme lahjat.fi-toimituksessa lämpimästi – humoristinen ja rohkea lahja!

Tuotetiedot

  • mitat: 30 cm x 37 cm
  • materiaali: 100% polyesteri
2021-01-16T16:32:58+00:00