Tarvitsetko apua?

Piknikpeitto Karhu

34,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Kesä tekee aina tuloaan ja ensimmäisten hellepäivien saapuessa sinun kannattaa olla valmis! Kesän ensimmäinen piknik on aina erityinen tapahtuma ja vielä erityisemmäksi sen tekee tämä upea, katseet vangitseva karhuaiheinen piknikpeitto. Nyt voit tehdä vaikuttavan sisääntulon puistoon karhu kainalossasi!

Other customers bought

Kuvaus

Niin kaukaiselta kuin kesä joskus tuntuukin, se tulee lähes aina yllättäen. Yhtäkkiä kesän ensimmäinen piknik, kaveriporukan puistossa järjestämä grilli-ilta tai vapaapäivä, jonka voi viettää nurmikolla lukien, on ovella ja – apua – et ole valmis! Valmistautuminen onnistuu kuitenkin helposti: Nappaa tämä piknikpeitto ostoskoriisi, tee tilaus ja tervetuloa, kesä!

Piknikpeitto ”Karhu” on yhtä suloinen kuin hauskakin. Myös karhut arvostavat sitä suuresti, sillä tämä karhuntaljanmuotoinen peitto takaa, että karhut itse saavat olla rauhassa metsissään. Väritykseltään peitto on klassisen raikas puna-valkoruudullinen. Erityisen kätevän siitä tekee lisäksi se, että sen alapinta on vesitiivis. Voit siis lekotella pehmeällä peitollasi ilman, että sinun tarvitsee pelätä takamuksesi kastuvan, sillä peitto pitää sinut kuivana, vaikka maa olisikin vielä märkä.

Tämä sympaattinen ja todellakin erilainen piknikpeitto on riittävän iso, jotta sen päälle mahtuu useampikin auringonpalvoja sekä aimo annos piknikeväitä, mutta silti se on helppo ottaa mukaan kätevästi kokoontaitettuna. Ehdoton hittituote, jonka avulla erotut eduksesi tulevan kesän ulkoilma-aktiviteeteissa.

Tuotetiedot

Piknikpeitto Karhu

  • Mitat: n. 150 x 165 cm
  • Voidaan taittaa kokoon tilaa säästävästi
  • Materiaali: 100% polyesteria
  • Vesitiivis alapinta
  • Helppo kantaa kädensijan avulla
2023-09-21T21:56:32+00:00