Tarvitsetko apua?

Pikkumusta koruripustin

15,90 €
Sis. alv
- +
Tämä Pikkumusta-koruripustin, siro ja tyylikäs, sisältää 21 läpinäkyvää taskua ja 19 ripustussilmukkaa. Näissä on helppo ja kätevä säilyttää koruja, sormuksia, korviksia, riipuksia ja kaulaketjuja. Arvokorut pysyvät tallessa ja Pikkumusta näyttää esimerkiksi vaaterekissä upealta. Välttämätön lahjaidea jokaiselle naiselle, joka arvostaa ja rakastaa korujaan. Nyt säilytystilan puute ei enää ole peruste uusien korujen hankkimatta jättämiselle. Täydellinen tarve-esine uuteen kotiin, vaatehuoneeseen tai vaatekaappiin.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämän koruripustimen uskomattoman tyylikäs ja ajaton ulkonäkö tekee siitä erinomaisen lahjan kaikille koruja rakastaville. Pikkumustan suunnitteluun on otettu mallia maailman glamorööseimmistä cocktail-asuista, ja sen totisesti huomaa: Pikkumusta on yksinkertaisesti vastustamattoman nätti tarve-esine ja jo sellaisenaan tarpeellinen tavara jokaisen naisen tarvikevalikoimaan.

Pikkumusta koruripustin sisältää 21 läpinäkyvää taskua ja 19 ripustussilmukkaa, joihin on helppoa ja kätevää pujottaa ja ujuttaa kätevästi kaikki omistamansa korut, ketjut, vyöt ja renkaat. Enää ei tarvitse tuskailla sekaisin olevan korulippaan kanssa, ja korut näyttävät läpinäkyvissä taskuissa upean kiiltäviltä. Voit myös ostaa niin paljon koruja kuin haluat, sillä säilytystila ei ole enää ongelma. Ja mikäänhän ei estä vaihtoehtoisia käyttötapoja: tänne säilöt helposti myös vaikkapa meikit tai alusvaatteet.

Pikkumusta sopii mahtavasti esimerkiksi vaatekaappiin ripustettavaksi, ja näyttävä se toki on myös esimerkiksi vaaterekkitangolla. Huoneeseen tulvii luksusta ja glamouria, kun Pikkumusta roikkuu esimerkiksi kirjahyllyn nurkassa. Korut ovat aina tallessa, eikä niitä tarvitse koskaan enää kiireessä etsiä. Tämä Pikkumusta-koruripustin on ehdoton lisä kodin tarve-esineisiin ja mahtava lahjaidea esimerkiksi parhaan ystävättären syntymäpäiväjuhliin tai siskolle joululahjapakettiin. Täydellinen lahjaidea täydelliselle naiselle.

Tuotetiedot

  • väri: musta, kulta
  • mitat: 35,6 cm x 76,2 cm
  • materiaali: 100 % polyesteri
  • sisältää henkarin
2021-01-20T10:20:02+00:00