Tarvitsetko apua?

Piirrettävä peitto ja värikynät

49,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Piirrä tämä peitto vastaamaan mielialaasi – vaikka joka päivä uudestaan! Jätä hyvän yön tai huomisen toivotukset nukkujalle tai anna lapselle mahdollisuus käyttää luovuuttaan ja kustomoida päiväpeitosta omannäköisensä. Kun on aika uudelle viestille tai piirustukselle, voit pestä peiton pesukoneessa puhtaan valkeaksi. Paketin mukana tulevien värikynien jälki on vesipestävä. Tämä peitto on myös oiva lahjaidea vaikka öisten muistilistojen ystävälle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kodin seinät pysyvät paremmin puhtaana piirustuksista, kun annat lasten kanavoida luovan energiansa piirtämällä tapettien sijaan päiväpeitolle. Jättikokoinen piirustustaulun korvike ilahduttaa yhä uudestaan, sillä vanhat raapustukset peseytyvät helposti pois pesukoneessa. Samalla vältät paperisten piirustusvuorien kerääntymisen asuntoosi. Tämä peitto tarjoaa lapsille mukaansatempaavaa tekemistä vaikka pymajabileisiin tai synttärijuhliin.

Korkealaatuisesta puuvillasta valmistettu peitto ja värikkäät piirustuskynät ilahduttavat niin pienempää kuin suurempaakin artistia. Ne soveltuvat lahjaksi tilaisuudesta riippumatta – miksei vaikka pienenä palkintona itsellekin. Tämä peitto on persoonallinen tuparilahja sisustukseensa usein vaihtelua kaipaavalle, sillä sitä voi käyttää myös hauskana päiväpeittona tai huopana. Kortin sijaan voit kirjoittaa peittoon onnentoivotukset niin hääparille kuin tuoreille vanhemmilekin. Vierashuoneeseen sijoitettuna peitto toimii vieraskirjan korvikkeena.

Peiton muistikirja-design mahdollistaa pienten viestien jättämisen lapsille ja toimii tarvittaessa vaikka muistutuksena sängyn petaamisesta. Peitolla on tilaa myös rakkaudentunnustuksille, inspiroiville sitaateille ja rohkaiseville sanoille. Niin piirustuksien, kirjoitusten kuin käyttömahdollisuuksien rajana on vain mielikuvitus!

Tuotetiedot

  • Piirrettävä peitto
  • 100% puuvillaa
  • 40 x 200 cm
  • Kymmenenosainen värikynäsetti
  • Hoito-ohje: konepesu 40 °C
2021-01-23T20:18:13+00:00