Tarvitsetko apua?

Piipun muotoiset lasit

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Nyt voit nauttia juomasi hienostuneesti piipun muotoisesta lasista. Yllätä vieraasi siemailemalla viskiä, brandya tai viiniä tästä hauskannäköisestä lasista, joka muistuttaa erehdyttävästi piippua. Piipun nokalla on myös oma virkansa, sillä juoma tulee maistumaan huomattavasti paremmalta tästä lasista nautittuna.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tässä todellisten herrasmiesten juomalasit! Lasit ovat käsityötä ja muotoiltu klassisen piipun muotoisiksi, joita herrasmiehet entisaikaan tupruttelivat takan ääressä konjakki- tai viskilasista nautinnollisesti siemaillen. Näistä laseista ei voida pössytellä Gandalfin tapaan, mutta esimerkiksi viskiä voi nauttia aivan uudella tavalla. Koe uusi ja jännittävä tapa nautiskella drinkkiä näistä tyylikkäistä laseista, jotka tarjoavat miellyttävän otteen ja entistä vaikuttavamman makukokemuksen.

Tässä täydellinen lahja tämän päivän herrasmiehelle tai hauska tupaantuliaislahja uuteen kotiin. ihanteellinen myös jännittäväksi isänpäivälahjaksi, josta isä taatusti yllättyy. Pakkauksessa on kaksi eksklusiivista piipun muotoista lasia, jotka ovat korkealaatuista käsityötä. Nämä lasit tulevat olemaan todelliset katseenvangitsijat lasivitriinissä tai pöydällä. Kuka vieraista kehtaa udella ensimmäisenä lasien käyttötarkoitusta? Hauska yllätys ja pähkinä purtavaksi vieraille!

Tuotetiedot

Piipun muotoiset lasit

  • Käsityönä valmistettu piipunmuotoiset lasit
  • 2 lasia pakkauksessa
  • Tilavuus: 75ml
  • Mitat: 15 x 6 cm
2020-12-05T00:46:24+00:00