Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Pienet kannenpitäjä-ukot

12,90 €
Sis. alv
- +
Nämä hauskat 2 kpl paketeissa ostettavat kannenpitäjät ovat upea apu jokaiseen keittiöön! Nyt voit rauhassa keittää pastaa tai perunoita kansi päällä ilman ylikuohumisen riskiä. Jokaisessa paketissa on sekä punainen että valkoinen kannenpitäjä - täydellinen pikkulahja ruoanlaitosta innostuneille ystävillesi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

-OR-

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Oletko kenties vailla täydellistä esinettä, jolla pidät kattilankantesi hieman raollaan, jotta vesi ei kiehuessaan roisku inhottavasti ulos kattilasta (mikä on sille niin ikävän ominaista)? Meillä on sinulle loistavia uutisia! Nämä hauskat pikku-ukot toimivat loistavina kannenpidikkeinä, jotta ruoanlaittosi olisi täydellistä. Yhdessä paketissa saat kaksi eriväristä pikku-ukkoa, punaisen ja valkoisen, jotta saat kaikki kantesi pysymään hieman avoinna ruokaa laittaessasi.

Myönnämme, näitä suloisia ja ketteriä pikku-ukkoja voi jopa käydä sääliksi kuuman kattilan reunalla kiipeillessään, mutta ei hätää! Ne on nimittäin valmistettu kuumuutta kestävästä silikonista, joten niillä on kaikki hyvin auttaessaan sinua pulasta!

Nämä tyylikkäät ja hauskat kannenpitäjät ovat upea lisä jokaiseen keittiöön ja mukava lahja kokkaaville ystäville tai vaikkapa kerta toisensa jälkeen kattiloiden ylikiehumista kiroavalle puolisollesi!

Tuotetiedot

Pienet kannenpitäjä-ukot

  • Kannenpidin pitää kattilan kannen auki. Sis. punaisen ja valkoisen pitimen.
  • Materiaali: Silikoni
  • Mitat: 4,8 x 2,2 x 4,5 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-12-12T02:10:10+00:00