Tarvitsetko apua?

Philippi touchpen-kuulakärkikynä kotelossa

39,90 €
Sis. alv
- +
Tässä mahtavassa kynässä sekottuvat iloisesti analoginen ja digitaalinen. Kun on kirjoitettava paperille, Philippi touchpen-kuulakärkikynä toimii aivan perinteisenä kynänä. Kun on osoitettava ja käytettävä kosketusnäyttöä, kynän terä vedetään sisään ja esine muuttuu välittömästi touchpeniksi, jonka avulla surfaat tablettitietokoneilla ja älypuhelimilla helpommin. Äärimmäisen kätevää ja nykyaikaista, eikö? Tilaa heti Philippi touchpen-kuulakärkikynä ystävällesi lahjaksi tai itsellesi jokapäiväiseksi käyttöesineeksi. Arvokas, henkilökohtainen ja käytännöllinen – lahjaidea parhaimmaista päästä!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kaksi erillistä henkeä yhdessä ruumiissa – vai miten sanonta meninkään? Joka tapauksessa juuri tästä on kyse Philippi touchpen-kuulakärkikynässä. Sen kaksi olevaisuutta toimivat harmoniassa, toisiaan tukien ja toinen toisilleen tilaa antaen. Kun haluat kirjoittaa ihan perinteisesti paperille, tämä kynä toimii aivan niin kuin tavalliset kuulakynät. Kun taas haluat siirtya digitaaliseen todellisuuteen, napsautat kuulakärjen sisään ja kynä muuttuu touchpen-osoitinkynäksi. Sen avulla ohjaat niin tablettitietokoneita, iPadeja kuin älypuhelimiakin helposti ja nopeasti. Kätevää, eikö totta?

Philippi touchpen-kuulakärkikynä edustaa upeaa ja modernia eurooppalaista muotoilua, ja se onkin valmistettu laadukkaimmista materiaaleista: kynä on jaloa puuta ja sen yksityiskohdat kromattua, mustaksi värjättyä metallia. Ja kun kynää ei käytetä, se säilytetään omassa kotelossaan. Tämä nahkainen kotelo suljetaan magneetilla, ja lisäksi koteloon on kaiverrettu omistajansa nimi. Lahjan antajan vallassa on päättää, mitä kaiverruslaattaan kirjoitetaan – kaiverruksen tilaaminen käy kätevästi oheisen lomakkeen kautta.

Philippi touchpen-kuulakärkikynä kotelossa on arvokas ja luksusta henkivä lahja, ja siksi toimiikin esimerkiksi liikelahjana tai läksiäislahjana kollegalle. Myös vanhempasi arvostavat, kun lahjoitat heille tämän upean esineen komeassa kotelossaan. Tilaa heti!

Tuotetiedot

  • materiaali: puu, yksityiskohdat kromi
  • kotelo: nahkaa, kaiverruslaatta ruostumatonta terästä
  • kaiverruksen maksimipituus 20 kirjainta, ei erikoismerkkejä
  • pituus: noin 16,5 cm
2021-01-20T11:17:57+00:00