Tarvitsetko apua?

Philippi tarjoilulautanen

119,90 €
Sis. alv
- +
Tämä lahja kääntää katseet sekä tarjoiltavat: Philippi tarjoilulautanen pyörii akselinsa ympäri ja soveltuu kaikenlaisten herkkujen alustaksi – esimerkiksi kakkulautaseksi, alkupaloille, tapaksille tai hedelmille. Lautanen on ruokapöydässä varsinainen keskipiste ja katseidenvangitsija: Philippi-tuotteet ovat upeaa saksalaista muotoilua ja ne on valmistettu laadukkaimmista materiaaleista. Tämä tarjoilulautanen on oiva lahja esimerkiksi valmistuvalle opiskelijalle, äidille tai isälle juhlapäivän kunniaksi tai liikelahjaksi yhtiökumppanille. Tilaa nyt, oiva lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tässäpä varsin upea keittiötarvike, joka toimii myös huomiota herättävänä sisustuselementtinä: Philippi tarjoilulautanen on näyttävä ja jälleen kerran Philippi-pajan luovuutta esittelevä keittiön tarve-esine: lautanen lepää teräsalustalla rautakuulien varassa ja kokonaisuus on suunniteltu niin, että kuulat eivät voi vieriä pois lautasen alta eikä lautanen voi pudota. Tämä tarjoilulautanen onkin tukeva millä tahansa epätasaisellakin alustalla, esimerkiksi piknikpeitolla tai maapohjalla.

Lautanen pyörii akselinsa ympäri ja soveltuukin näin kaikenlaisten yhteisten naposteltavien tarjoilemiseen ensiluokkaisesti: aseta lautaselle esimerkiksi alkupalat, jälkiruokahedelmät tai kakut – toimii ja ihastuttaa! Lautanen varastaa päivällispöydässä huomion ja herättää keskustelua, niin komea ja persoonallisen näköinen se on.

Lautasen takana oleva Philippi on hampurilaisen Jan Philippin 1990-luvun alussa perustama muotoilualan yritys, jonka palveluksessa työskentelee nykyään teollisen muotoilun kovimpia tekijöitä. Philippi näkee kauneuden esineissä ja jokapäiväisissä tarvekaluissa. Tämä tarjoilulautanen edustaa tyylipuhtaasti Philippin näkemystä – yksinkertaista, pelkistettyä ja eleganttia!

Philippi tarjoilulautanen on arvokas ja luksusmainenkin lahja erityisen juhlaviin tilanteisiin, esimerkiksi sukulaislapsen valmistujaisiin, äidin tai isän 50-vuotispäiville tai liikelahjaksi kollegalle. Toimi nyt ja osta tämä kaunis esine lahjat.fi-verkkokaupan kautta.

Tuotetiedot

  • läpimitta: 35 cm
  • materiaali: lasi, alumiini
2021-01-20T10:43:50+00:00