Tarvitsetko apua?

Philippi: laadukas taskupeili kaiverruksella

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Upea hopeanhohtoinen taskupeili mahtuu kätevästi pieneenkin käsilaukkuun ja pysyy näin menossa mukana. Joskus vain pakko tarkistaa onko hiukset hyvin tai lisätä huulipunaa päivän aikana. Tälläisissä tilanteissa laadukas pieni peili on naisen paras ystävä. Peili on mahdollista tilata tyylikkäällä nimikaiverruksella viimeisteltynä. Kätevä ja kaunis taskupeili on pieni mutta sitäkin tarpeellisempi lahjaidea naiselle tai tytölle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin…? Se olet sinä! Ainakin jos omistat kätevän taskupeilin, ja voit liikenteessäkin tarkistaa, että kampaus istuu ja ripsiväri ei ole levinnyt silmien ympärille. Kun olet varma, ettei sinulla ole pizzamaustetta hampaiden välissä, voit hymyillä itsevarmasti vastaantulijoille. Pieni ja laadukas Philippi taskupeili kuuluu joka naisen käsilaukun vakiovarusteisiin. Nyt se on saatavilla myös kauniilla nimikaiverruksella viimeisteltynä.

Litteä nimikkopeili sujahtaa kätevästi farkkujen taskuun tai pienimpäänkin iltalaukkuun ja on näin ollen ulkonäöstään huolehtivan naisen tuki sekä arkena, että juhlatilaisuuksissa. Philippi taskupeili pysyy kiinni magneettilukolla, ja on kaunis niin sisältä kuin ulkoa päin. Ulkokuori on laadukaasti hopeoitu ja tilattavissa omavalintaisella nimikaiverruksella ja sisältä löytyy kaksi erittäin hyvää peiliä.

Peilin yksinkertainen ja elegantti muoto sopii moneen makuun. Klassinen lahjaidea naiselle tai tytölle esimerkiksi syntymäpäivä- tai nimipäivälahjaksi.

Tuotetiedot

  • Philippi: laadukas taskupeili nimikaiverruksella
  • Ø 6 cm
  • magneettilukolla
  • hopeoitu
  • henkilökohtainen kaiverrus kanteen
2021-01-20T10:26:30+00:00