Tarvitsetko apua?

Philippi: Laadukas meikkilaukku kaiverruksella

99,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
Ensiluokkainen Philippi -meikkilaukku kätkee sisäänsä kaiken tarpeellisen peiliä ja meikkisiveltimiä myöten. Laadukkaat materiaalit, ja viimeistä yksityiskohtaa myöten mietitty muotoilu tekevät käyttö kokemuksesta puhdasta nautintoa. Osallistu suunnitteluun hauskalla yksityiskohdalla ja lisää henkilökohtainen viesti metalliseen suljin listaan kaiverruksen muodossa, näin lahjasta tulee uniikkikappale. Klassinen valkoinen meikkilaukku on muotoilunsa ansiosta tilava, mutta ei lian suurikokoinen matkalle tai käsilaukkuun. Tyylikäs lahjaidea naiselle tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä kätevä meikkilaukku kuuluu jokaisen ulkonäöstään huolehtivan naisen käsilaukkuun. Hienostunut nappanahkainen kotelo ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla yksityiskohdilla tuntuu yhtä hyvältä kädessä kuin se näyttää. Ulkoa meikkilaukkua koristaa kestävä, kapea suljin lista, johon on mahdollista sovittaa lahjansaajaa ilahduttava kaiverrus.

Kun napakan magneettilukon avaa, sisältä paljastuu kaksi tummanruskean velourin verhoamaa osiota. Toisella puolella on suuri, laadukas peili ja toisella puolella pehmoinen irroitettava nahkakukkaro. Peilin alta löytyy vielä enemmän yllätyksiä, nimittäin tilaa meikkisiveltimille ja pienille harjoille, ja kappas, siellä on jo yksi setti tarvikkeita kuminauhalenksuissaan jämäkästi paikoillaan. Valkoiseen nahkaiseen kukkaroon mahtuu loistavasti huulipuna, maskara, kajaali ynnä muut välineet, joita nainen tarvitsee esiintyäkseen aina ehoimmillaan.

Tyylikäs meikkilaukku mahtuu mainiosti käsilaukkuun ja on myös kätevä apuri matkalla. Tarkkaan harkittu kaiverrus antaa lahjaan henkilökohtaisen säväyksen. Loistava lahja idea tytölle tai naiselle!

Tuotetiedot

  • Philippi meikkilaukku
  • henkilökohtaisella kaiverruksella
  • lampaan nappanahkaa, kiilloitettua ruostumatonta terästä
  • sisältää 4 laadukasta apuvälinettä: poskipunasudin, kulmakarva- ja ripsiharjan, luomivärisiveltimen ja huulipunasiveltimen
  • magneettikiinnitys
  • Pituus 17 cm, Ø 7 cm
2021-08-04T02:31:49+00:00