Tarvitsetko apua?

Philippi kynttilämaljakko

79,90 €
Sis. alv
- +
Saksalaisen Philippi-pajan ajaton ja juhlava maljakko edustaa kauneinta pohjoiseurooppalaista designia, ja se on upea sisustuselementti ja verraton lahja tärkeisiin juhliin. Philippi kynttilämaljakko sopii lahjaksi ylioppilaalle, vastavalmistuneelle tai pyöreitä merkkipäiviään juhlivalle – soveltuu myös häälahjaksi. Maljakon reunoilla on neljä kynttilänjalkaa tuikkukynttilöille, ja itse maljakko toimii tarjoiluastiana tai koriste-esineenä. Osta nyt arvokkaaseen juhlapäivään läheiselle ystävälle tai sukulaiselle. Tilaa lahjat.fi-verkkokaupan kautta – erinomainen lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä maljakko on jokaisen juhlapöydän komistus ja taattu katseidenvangitsija. Lasia ja kromia, selkeitä linjoja ja tyylikkäitä yksityiskohtia yhdistävän design-maljakon reunoille on kiinnitetty neljä kynttilänjalkaa, joihin voidaan sijoittaa tuikkukynttilät. Jalat ovat irrotettavat pesua ja puhdistusta varten ja niihin sopivat kaikki kaupan olevat tuikkumerkit. Voit esimerkiksi kaataa maljakkoon hieman vettä ja sirotella kukkien terälehtiä veteen kynttilöiden keskelle ja saat täydellisen koriste-esineen esimerkiksi joulujuhliin. Philippi kynttilämaljakko luokin kotiin ajatonta ja herkkää tunnelmaa – tällä esineellä on totisesti syvyyttä ja sielua! Ja tietenkin sitä voidaan käyttää myös juhlalliseen ruokatarjoiluun, esimerkiksi konvehti-, hedelmä- tai pähkinäastiana.

Maljakon on suunnittelut saksalaisen Jan Philippin 1990-luvun alussa Hampurissa perustama Philippi-yritys, jonka palveluksessa työskentelee nykyään teollisen muotoilun kovimpia tekijöitä. Philippi näkee juhlaa ja kauneutta arkisissakin esineissä ja jokapäiväisissä tarvekaluissa, ja tämä maljakko edustaakin tyylipuhtaasti Philippin visiota – yksinkertaista, pelkistettyä ja eleganttia!

Philippi kynttilämaljakko sopii lahjaksi moniin tilaisuuksiin, esimerkiksi valmistuvalle ylioppilaalle tai opiskelijalle, ystäväparin häälahjaksi tai äidillesi syntymäpäivänä. Kun juhlat ovat erityisen arvokkaat, Philippi maljakko toimii juhlien statuksen mukaisena lahjana. Lämmin suositus!

Tuotetiedot

  • toimitus sisältää neljä irrotettavaa tuikkukynttilänjalkaa
  • materiaali: lasi, kromi
  • läpimitta: 30 cm, korkeus: 6 cm
  • paino: 2,4 g
2020-11-27T04:40:55+00:00