Tarvitsetko apua?

Philippi kakkulapio Cinderella

27,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Satumaisen ihanat kakut vaativat seurakseen yhtä taianomaiset keittiövälineet. Siispä esittelemme ylpeänä tämän Philippin kakkulapion, nimeltään ”Cinderella”, ”Tuhkimo”. Saman nimisessä, kuuluisassa sadussa unelmien prinssi tunnisti köyhän Tuhkimo-piian nimenomaan tämän pudottaman kengän perusteella, ja onkin vain ihanaa, että tämä Philippin suunnittelema kakkulapio on ottanut inspiraationsa tuosta ihanasta sadusta. Tilaa nyt tämä kakkulapio esimerkiksi äitienpäivälahjaksi tai syntymäpäiväyllätykseksi tyttöystävällesi tai vaimollesi – miksei myös häälahjaksi.

Other customers bought

Kuvaus

Tuhkimo on eräs maailman kuuluisimmista kansantarinoista, jonka ovat kirjoittaneet saduksi useat kuuluisat kirjailijat, muun muassa Grimmin veljekset. Tarina on tuttu: köyhä piikatyttö Tuhkimo saa hyvältä haltijattarelta lumouksena juhlavaatteet, jotta hän voisi osallistua kuninkaallisiin tansseihin. Taika raukeaa keskiyöllä ja Tuhkimo pakenee, mutta pudottaa kenkänsä. Unelmien prinssi löytää mielitiettynsä sovittamalla kenkää valtakunnan kaikkien naisten jalkoihin. Klassinen ryysyistä rikkauksiin -tarina on myös monelle tuttu ihanasta Disney-piirretystä.

Nyt uskallammekin lahjat.fi-toimituksessa veikata, että kakkuihin ja torttuihin lisätään mausteeksi hieman taikaa, kun ne leikataan tällä upealla kakkulapiolla. Tuhkimon kengästä innoituksensa saanut kakkulapio on hienointa saksalaista muotoilua, ja sen kekseliäs suunnittelu tekee siitä myös upean sisustuselementin: kengän korko on kiinni magneetilla kakkulapiossa ja muodostaa sille telineen. Näin tämä hulppea keittiötarvike voi aina olla näkösällä hyllyssä tai ikkunalaudalla – saat ripauksen satujen taikamaailmaa keittiöösi.

Philippi on hampurilaisen Jan Philippin 1990-luvun alussa perustama muotoilualan yritys, jonka palveluksessa työskentelee tusina teollisen muotoilun kuuminta nimeä. Philippi näkee kauneuden esineissä ja jokapäiväisissä tarvekaluissa, ja tämä keittiötarvike edustaakin modernia ja yhtä aikaa ajattoman klassista designiä. Eleganssi ja käyttökelpoisuus kulkevat harvoin yhtä matkaa, mutta Philippi vanginnut nämä molemmat olevaisuudet ihanaan kakkulapioonsa.

Tuotetiedot

  • ruostumaton teräs
  • magneetti lapioon kiinnittämistä varten
  • 21 cm
2023-06-07T07:52:34+00:00