Tarvitsetko apua?

Philippi: Hajusteiden sumutin kaiverruksella

32,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Lhana lahja naiselle: Tällä Parfumzerstäuber Filippistä on ajattoman kaunis, laadukas niklattu ja viimeistelty henkilökohtainen kaiverrus. Tämä tyylikäs asuste käsilaukussa olisi tyttöystävä sekä äiti - niin annat tyylikäs ja henkilökohtainen!

* Pakolliset kentät

32,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Selkeät linjat ja kaunis keinut luonnehtivat tyylikäs muotoilu Parfumzerstäubers Filippin. Kiiltävä, pitkänomainen kapseli ei ole vain silmänruokaa, se on myös erittäin hyvä käteen! Lähes 9 senttimetriä pituus nikkelin flacon menevät sopii mihin tahansa käsilaukussa ja on varmasti olennainen kumppani kumppani, ystävä, tytär, äiti, ...

Tuo suosikki hajuvettä pientä sumutinta voi nyt aina kuljettaa turvallisesti, vaan käytetty olisi suositeltavaa lahjana jo helposti - jalo sumutin on kaiverrettu yli henkilökohtainen! So You on miellyttävän raskas sumuttimen aina muistutuksen täällä, joku, joka todella on ajatellut.

Korkean laadun hajuvesipulloja käsilaukussa osut merkkiä kaikilla naisilla, jotka rakastavat kauniita tuoksuja. Häät tai joululahja, lahjaksi syntymäpäivä tai jalo kiitos, melkein joka lähtöön sovitukset ihana lahjaidea naisille!

Tuotetiedot

Philippi: Hajusteiden sumutin kaiverruksella

nikkeli
sametti pussi ja Nachfüllpipette
henkilökohtaisesti kaiverrettu jopa 10 merkkiä - tilanpuutteen vuoksi, mutta vain ensimmäinen kirjain voi olla sana suuraakkosen!
8,5 x 2 cm

2023-09-21T22:08:45+00:00