Tarvitsetko apua?

Philippi golfsetti kaiverruksella

74,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Nyt on ennenaikainen joulu jokaisella golfarilla. Philippi muotoilupaja tuo nyt saataville jokaisen golfharrastajan suosikkilahjan. Tämä upea paketti sisältää golftarvikkeita ja golfpalloja, jotka toimitetaan upeassa nahkalaukussa. Ja mikä hienointa, laukkuun kaiverretaan lahjan saajan nimi. Kun annat tämä golfsetin lahjaksi innokkaalle golfarille, tämä ei enää koskaan halua lähteä pelikentälle ilman sitä. Philippi on jälleen kerran ylittänyt itsensä ja valmistanut yhtä aikaa tyylikkään ja käytännöllisen tavaran.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nyt kannattaa kaikkien golfia pelaavien olla kuulolla. Philippi golfsetti kaiverruksella on nimittäin paras lahjaidea jokaiselle golfharrastajalle: äidille, isälle, työkaverille, sisarukselle – kenelle tahansa, joka viettää aikaa pelikentillä, viheriöillä ja tiiauspaikoilla. Tämä nahkalaukussa toimitettava golfsetti on kuin golf itse: arvokkuutta, tyyliä ja harmoniaa huokuva ilmiö.

Philippi golfsetti kaiverruksella sisältää neljä golfpalloa, joilla pääsee taas ruosteisen talven jälkeen peliin kiinni. Lisäksi setissä on greenihaarukka, jolla pöyhitään painautunut viheriö taas puttauskelpoiseksi. Lisäksi setin mukana saat merkkausnastan, jolla viheriöllä makaavan pallon paikka merkitään. Lyijykynällä kirjoitat muistiin lyöntisi – toivottavasti ylität ensi kaudella itsesi ja teet uuden ennätyksen. Oheisen tilauslomakkeen kautta määrität nahkalaukkuun kaiverruksen: lahjan saajan nimen tai vaikkapa lempinimen. Mikä ihana tapa räätälöidä lahja juuri saajansa näköiseksi.

Philippi on hampurilainen muotoilualan yritys, jonka alaa ovat käytännöllisyys ja eleganssi. Philippi näkee kauneuden esineissä ja jokapäiväisissä tarvekaluissa. Tämä golfsetti kaiverruksella edustaakin moderneinta ja yhtä aikaa ajattoman klassista designiä. Tässä onkin erinomainen ja arvokas lahja kaikille kolopallosta edes etäisesti kiinnostuneille. Anna esimerkiksi golfiin syventyneille vanhemmillesi tai kollegalle, joka on lähdössä golfmatkalle. Fore!

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää:
  • tummanharmaan nahkalaukun magneettilukolla, mitat 11 cm x 10 cm x 6 cm
  • nahkalaukussa kaiverruslaatta, ruostumatonta terästä, enintään 22 kirjainta – ei erikoismerkkejä
  • 4 golfpalloa
  • greenihaarukan
  • merkkausnastan
  • lyijykynän
2023-09-30T20:55:06+00:00