Tarvitsetko apua?

Philippi Esmeralda maljakko

Alkaen: 39,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Philippi-tuotemerkin Esmeralda-maljakko edustaa komeinta muotoilua. Maljakossa on ”vaasi vaasin sisässä”, ja tämä suunnitteluratkaisu saa sisemmän maljakon ikään kuin leijumaan ilmassa. Jos haluat kukkaloistoa kotiisi, mikään maljakko ei vangitse tätä värien ja tuoksujen sinfoniaa yhtä kauniisti kuin Esmeralda. Maljakkosi näyttää pöydän päällä kuin suoraan taiteilijan kukka-asetelmasta varastetulta, ja koti saa Esmeraldasta eleganssia ja tyyliä. Osta Esmeralda lahjaksi taidetta ja kukkia rakastavalle.

* Pakolliset kentät

39,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Philippin Esmeralda-maljakko edustaa hienointa ja tyylikkäintä saksalaista muotoilua. Maljakon idea on yksinkertaisuudessaan nerokas: lasisen, isomman ja sylinterin muotoisen maljakon sisään on asennettu pienempi, mattavärinen lasimaljakko, joka näyttää leijuvan lasihäkissään vapaasti ja höyhenenkevyesti, kuin painovoimaa uhmaten. Kukkien värimaailma sopii täydellisesti maljakon hillittyyn estetiikkaan. Asetelma on kuin maalauksesta: kukat asettuvat pienempään maljakkoon ilmavasti ja lopputulos hivelee näköaistia kuin klassisin maalaustaide.

Philippi Esmeralda on mitä tyylikkäin lahja kaikille esteetikoille. Kun viet Esmeraldan tuliaisena vierailulle, saat isäntäväen varauksettoman ihailun ja valloitat heidän sydämensä puolellesi. Tämä lahja sopii esimerkiksi ensimmäiselle kerralle appivanhempien luo viemiseksi, ja häälahjana se varastaa huomion takuuvarmasti. Tämän lahjan kanssa et yksinkertaisesti voi epäonnistua, ja se soveltuu hienoksi ja juhlavaksi annettavaksi kaikkiin tilanteisiin.

Philippin Esmeralda-maljakko saa totisesti kukat ja huonekasvit loistamaan. Mainitsimmeko muuten, että Philippi Esmeralda on ihan sellaisenaankin äärimmäisen elegantti ja tyylikäs sisustuselementti ja jokaisen kirjoituspöydän komistus? Sen sisään ei välttämättä edes tarvitse laittaa kukkia, niin trendikäs ja komea se on sellaisenaankin. Mahtava lahjaidea kaikille kukkia rakastaville, vanhemmille arvokkaaksi vuosipäivälahjaksi tai kollegalle liikelahjaksi.

Tuotetiedot

  • materiaalit: mattalasi, läpinäkyvä lasi

Tuotetiedot

* materiaalit: mattalasi, läpinäkyvä lasi

Tuotetiedot

* materiaalit: mattalasi, läpinäkyvä lasi

Tuotetiedot

* materiaalit: mattalasi, läpinäkyvä lasi
2023-06-07T07:19:51+00:00