Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

Philippi business-tyylinen kravattikotelo

34,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Tämä käytännöllinen ja tyylikäs kravattikotelo on erinomainen lahja sekä parhaalle ystävälle, veljelle, isälle että omalle rakkaalle. Erityisen hyvin tämä lahja sopii paljon matkustaville miehille, jotka haluavat pitää asusteensa hyvässä kunnossa.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Matkalaukun pohjalta löytyvä rypistynyt kravatti on epämiellyttävä yllätys, joka häiritsee sekä kravatin kantajaa että ympärillä olijoita ja aiheuttaa omistajalleen ylimääräistä stressiä ja päänvaivaa. Tämä tyylikäs, hienostuneen musta, hopeisella ruostumattomalla teräksellä koristeltu kravattikotelo säilyttää kravattisi erinomaisessa kunnossa ja varmistaa sen olevan käyttövalmis koska tahansa. Voit olla siis varma, että huoliteltu ulkoasusi saa arvoisensa loppusilauksen ja antamasi ensivaikutelma on paras mahdollinen.

Pienen kokonsa ansiosta tämä tyylikäs kravattikotelo mahtuu hyvin niin työsalkkuun, salikassiin kuin matkalaukkuunkin ja näppärän magneetin avulla toimiva sulkumekanismi pitää huolen siitä, että kravatti pysyy kotelossaan koko kuljetuksen ajan. Kravatin kankaan paksuudesta riippuen kravattikoteloon mahtuu 1-2 kravattia, jotka ovat helposti otettavissa käyttöön, missä ikinä oletkin, rypistymättöminä ja tyylikkäinä. Tämä hienostunut lahja pitää huolen siitä, että voit esiintyä yritystilaisuuksissa rypyttömänä, aina parhaan mahdollisen vaikutelman antaen. Kätevä apu arkeen ja huolella valittu lahja, joka ilahduttaa varmasti kaiken ikäisiä, niin julkisen- kuin yksityisenkin sektorin tehtävissä työskenteleviä liikemiehiä. Business-tyylinen kravattikotelo on hienostunut lahja, jonka varmasti jokainen mies ottaa ilolla ja kiitollisuudella vastaan. Pettämätön lahjaidea tärkeälle miehelle!

Tuotetiedot

  • nahka, ruostumaton teräs, magneetin avulla toimiva sulkumekanismi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-13T21:08:06+00:00