Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Philippi Bow -kynttilänjalka

Alkaen: 49,90 €
Sis. alv
- +
Ilmainen toimitus

Toimitusaika: Varastossa

Tämä metallinen kynttilänjalka ei ole vain kaunis vaan myös äärimmäisen nerokkaasti toteutettu. Kahden kynttilän peruskynttilänjalkaa voi laajentaa halutessaan useamman kynttilän kynttilänjalaksi. Laajennus käy kätevästi ja nopeasti ilman erillisiä työkaluja, sillä kynttilänjalan metalliset kaariosat kiinnittyvät toisiinsa niissä olevien magneettien avulla. Philippi Bow -kynttilänjalka on tyylikäs ja se sopii hyvin yhteen niin modernin kuin perinteisemmänkin sisustuksen kanssa. Tilaa joko itsellesi tai anna se lahjaksi esimerkiksi valmistumispäivänä tai uuteen kotiin muuttaneille.

* Pakolliset kentät

49,90 €
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Philippi Bow – kynttilänjalka sopii erinomaisesti koristamaan illallispöytää niin arkena kuin juhlissakin. Itsenäisyyspäivänä kahden kynttilän kynttilänjalka on itseoikeutettu kantamaan sinivalkoisia kynttilöitä. Kun kynttilänjalan kokoaa neljälle kynttilälle ja siihen laittaa esimerkiksi vihreät tai punaiset kynttilät, silloin ei joulun aikaan muuta adventtikranssia tarvitse. Ristiäisissä kynttilänjalassa ovat ehkä vaaleanpunaiset tai vaaleansiniset kynttilät ja syksyisin oranssit kynttilät sopivat ajankohdan kukkien kanssa hyvin yhteen. Monikäyttöisyyden ja selkeän muotoilun ansiosta Philippi Bow -kynttilänjalka on hieno lahjaidea moneen tilaisuuteen.

Kynttilänjalan kauniisti muotoiltujen kaariosien kiinnitys toisiinsa on helppoa. Kaarevien osien yksi pää toimii kynttilänpidikkeenä ja toinen pää kuuluu toisen osan kynttiläpidikkeen alle. Kynttilänjalkaan sopivat tavalliset kruunukynttilät. Kynttilänjalkaa voi tilata joko kahden tai kolmen kaaren pakkauksissa. Tilaamalla molemmat pakkaukset voi varmistua siitä, että kynttilänjalka on on laajennettavissa kahden kynttilän kynttilänjalasta viiden kynttilän jalkaan. Kiiltäväksi hiottu nikkeli on kauniin hopeanvalkoista ja kestävää metallia ja se sopii hyvin kynttilänjalkoihin. Kynttilänvalo toimii aina hienona tunnelmanluojana ja Philippi Bow -kynttilänjalka vain korostaa tätä tunnelmaa. Tilaa tyylikkyyttä ja kaunista muotoilua olevat kynttilänjalat lahjaksi ja lahjoitat samalla tunnelmaa pitkäksi aikaa.

Tuotetiedot

Philippi Bow -kynttilänjalka

  • Laajennettavissa oleva kynttilänjalka
  • Valittavana kynttilänjalka kahdelle tai kolmelle kynttilälle
  • Materiaali: kiiltäväksi hiottu nikkeli
  • Magneettinen
  • Korkeus: 9 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-01-23T07:19:34+00:00