Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64

”Petite” magneettinen avainpidike

Alkaen: 10,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Nyt esittelemme todellisen voimanaisen, joka roikkuu toisella kädellään seinällä ja pitelee toisellaan avaimiasi. Tämä ”Petite” magneettinen avainpidike on ainoa lisävaruste, jonka tarvitset eteiseesi. Tuotteen suunnittelu on israelilaisen, kansainvälistä kuuluisuutta saavuttaneen Peleg Design -suunnittelutoimiston työtä, ja tämä avainpidike onkin yhtä aikaa trendikäs, hauska ja funktionaalinen. Kun mietit esimerkiksi tuparilahjaa ystävällesi, älä etsi kauempaa – Pelegin ”Petite” on mahtava tuliainen. Ilahduta ystävääsi nyt tällä hienolla tuotteella.

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Tämä lady pitää avaimesi visusti tallessa! ”Petite” on nimittäin symppis vuorikiipeilijätär, joka säilyttää avaimesi visusti kourissaan. Toisaalla lahjat.fi-sivustolla olemme esitelleet Petiten ystävän Peten, ja molemmat tyypit toimittavatkin samaa tehtävää: ne ovat magneettisia avainripustimia, jotka voit kiinnittää mihin tahansa metalliseen pintaan, esimerkiksi jääkaapin oveen tai eteisen kaapin oveen. Petite kiinnittyy pintaan kolmella voimakkaalla magneetilla, ja neljäs jää vapaaksi avaimien ripustamista varten: laita vain avaimen metallinen rengas tai itse avain kiinni Petiten käteen, ja siinä se pysyy magneetin avulla, kunnes tarvitset avainta jälleen. Enää koskaan ei tarvitse miettiä, mihin avaimet laskikaan – Petiten käsissä ne säilyvät turvallisessa tallessa. ”Petite” magneettinen avainpidike on Peleg Design -suunnittelutoimiston käsialaa. Heidän ohjenuoransa on, että suunnittelemiensa tuotteiden täytyy olla humoristisia, käteviä ja näyttäviä, ja Petite lunastaa nämä lupaukset kirkkaasti. Se on yksinkertaisesti hieno tuote ja upea sisustuselementti – juuri sellainen pieni yksityiskohta, joka tekee kodista entistä trendikkäämmän. Tilaa nyt ”Petite” magneettinen avainpidike itsellesi tai ystävällesi lahjaksi. Sopii loistavasti tuliaisena uuteen kotiin, pukinkonttiin tai synttäripakettiin. Mahtava ja mutkaton annettava!

Tuotetiedot

* materiaali: ABS-muovi, magneetti * mitat: 7,5 cm x 6 cm x 8,1 cm * design: Peleg Design * värivaihtoehdot: valkoinen, punainen, pinkki

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-12-10T16:48:08+00:00