Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
10% alennus joulukalenterista 10% alennus joulukalenterista
EARLY10

Pesuvälinekassi Tuubi

Alkaen: 9,90 €
Sis. alv
- +
Kätevä pieni pussukka esimerkiksi matkalle meikkipussiksi. Kassiin mahtuu hammasharjat – ja tahnat, dödöt ja meikkivälineet. Hauskuutta matkalle tuo se, että pussukka on oikeastaan aivan jättimäisen hammastahnatuubin muotoinen!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

-OR-

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Näiden värituubien kanssa sopii olla tarkkana, ettei niitä luule vahingossa jättimäisiksi värituubeiksi. Vaikka niissä lukeekin Cobalt purple tai Marine blue, niin niistä ei tule väriä vaikka kuinka puristaisi. Nämä tuubit on nimittäin tarkoitettu matkalle mukaan otettavien pesuvälineiden sekä meikkien säilytykseen. Pysyvätpä kaikki tarvittava kätevästi yhdessä paikassa ja jos sattuu vahingossa jokin korkki aukeamaan, niin eivät kaikki vaatteet mene piloille.

Tosiaan pesuvälinepussiksi tai naisille meikkipussiksi kelpaa nyt melkein mikä tahansa pussukka, mutta miksi tyytyä mihin tahansa, kun voi hankkia hieman erikoisemman pussin. Loistava lahja erityisesti heille, jotka aina matkalle lähtiessään vain heittää kaikki hammastahnat, shampoot ja muut hygieniavälineet kassin pohjalle ja niitä saa sitten aina kaivella matkakohteessa. Eivätkä tämän ansiosta yksittäiset purkit ja purnukat valtaa alaa mökin tai hotellihuoneen hyllyillä vaan kunkin omat tavarat pysyvät hyvässä järjestyksessä!

Tuotetiedot

Tuubi-pesuvälinekassi

    Toilettilaukku, joka näyttää maalituubilta
  • Värivaihtoehdot: liila ja sininen
  • Vetoketjulla ja hihnalla
  • materiaali: 100 % polyuretaania
  • koko: n. 25 x 15 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-11-16T20:29:29+00:00