Tarvitsetko apua?

Perhonen lasten retkituoli

28,90 €
Sis. alv
- +
Kyllähän tuntikausien leikkisessio puistossa ottaa voimille – ja silloin tulee totisesti tarpeeseen tämä kaunis ja käyttökelpoinen lapsen retkituoli. Se on helppo taitella ja ottaa mukaan, kokoaminen käy käden käänteessä ja lapsi voi milloin tahansa tulla hieman huilamaan leikeistään ja istua tuoliinsa. Muut leikkipaikan lapset katselevat kaihoten, kuinka mukavalta tuolissa rentoutuminen näyttääkään. Osta nyt lahjaksi sukulaislapselle tai omalle lapsellesi ja tee ”Perhosesta” tämän lempituoli!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

”Äiti, nyt tarvitsisin tauon kaikesta tästä leikkimisestä”, lapsi kertoo, kun vietätte laatuaikaa lähipuistossa. Ja neuvokkaalla vanhemmalla onkin aina mukana tämä hauska ja kätevä tuoli. Se taittuu kokoon ja on helppo kuljettaa mukana omassa kantokassissaan, ja uudelleen avaaminen ja kokoaminen ovat nopeita toimia. Ilman tätä ”Perhosta” puistottelu on yksinkertaisesti tylsempää. Kesä on tulossa, ja tämä tuoli kuuluu ehdottomasti lapsen lomapäivän varusteisiin.

”Perhonen” on valmistettu kestävästä ja miellyttävästä polyesteristä ja sen jalat ovat tukevaa metallia. Mahtavia yksityiskohtiakin riittää: käsinojassa on mukiteline, johon mahtuu passelisti juomapullo tai kupillinen kuumaa mehua. Väreissä on hempeää vaaleanpunaista ja rauhaisaa vihreää – juuri oikeanlainen ja mieltä piristävä yhdistelmä! Tuolissa on yksinkertaisesti mukava istuskella vaikkapa virvoitusjuoman ja pullapalan ajan. Ja ei huolta, vaikka päällyste sotkeutuisi: kangas on irrotettavissa ja vaivattomasti pestävissä, ja ”Perhonen” on taas puhdas ja uuden veroinen.

Tästä retkituolista saattaa hyvinkin muotoutua lapsen lempi-istuin puistopäiviin ja uimarannalle, miksei toki myös oman kodin terassille, parvekkeelle, puutarhaan tai lastenhuoneeseen. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupasta ja ilahduta läheistä lasta tällä hauskalla tarve-esineellä.

Tuotetiedot

  • taiteltava
  • käsinojassa mukiteline
  • päällys irroitettavissa ja pestävissä
  • materiaali: 100% polyesteri (päällys), metalli (jalat)
  • mitat: 65 cm x 62 cm x 38 cm
  • suositellaan yli kolmivuotiaille

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-20T11:06:50+00:00