Tarvitsetko apua?

Penaali Origami

Alkaen: 11,90 €
Sis. alv
- +
Tämän penaalin kanssa koulunkäynti käy kuin leikki! Tämä hauskasti paperista Origami-tyyliin taiteltu, joko laivaa tai suihkukonetta muistuttava penaali sopii niin kotiin kuin toimistollekin (väri)kynien säilytykseen kuin tietysti lahjaksi koulutaipaleensa aloittavalle tai sitä jatkavalle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä penaali on itse asiassa pienoinen silmänkääntötemppu, sillä ensisilmäyksellä se näyttää origamilta, eli paperista taitellulta esineeltä. Tarkemmin katsottuna se onkin origamin tyyliin valmistettu penaali, joko mieltymysten mukaisesti laivan tai suihkuhävittäjän muotoisena. Penaalin koristeviivat saavat sen todellakin näyttämään paperista tehdyltä!

Vetoketjun päänä laivassa toimii tietysti ankkuri, ja suihkukoneen avaa kätevästi tarttumalla sen moottorista tuleviin lieskoihin. Paperinnäköinen kuviointi tietysti kutsuu piirtämään ja kirjoittamaan, ja mikäpä onkaan hienompaa, kuin juuri mieleiseksi tuunattu penaali! Tämän penaalin kanssa koulun aloittaminen kesäloman jälkeen ei varmasti harmita niin paljon, ja kaverit kokoontuvat varmasti ihailemaan uutta penaalia. Loistava lahja myös koulutaipaleensa aloittavalle! Toki myös kenen tahansa laivoista ja lentokoneista pitävän aikuisenkin kynät ja muut pienet tarvikkeet pysyvät tässä penaalissa kätevästi kasassa!

Tuotetiedot

Penaali Origami

  • Valinnan mukaan joko laivan tai suihkukoneen muotoinen kynäkotelo
  • Vetoketjukiinnitys. Vedin: laivassa ankkuri ja suihkukoneessa liekki
2020-11-28T09:12:11+00:00