Tarvitsetko apua?

Pehmopöllö

24,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Pehmoinen ja suloinen pöllö on täydellinen ja ihastuttava halikaveri lapsille ja vähän varttuneimmilekin. Pehmopöllö on myös mukava tyyny perheen pienimmille, ja se sopii koristetyynyksi esimerkiksi sängyn päälle tai olohuoneen sohvalle. Perheen pienimmät ihastuvat varmasti tähän värikkääseen ja yksityiskohtaiseen pehmoiseen pöllöhahmoon. Pöllö on upea lahjaidea pienille ja hieman isommillekin lapsenmielisille. Hanki lahjaksi ihastuttava pöllö, joka sopii lasten nukkumakaveriksi ja silmää miellyttäväksi koriste-esineeksi jokaiseen kotiin.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kääräise pehmoiseen pakettiin tämä ihana pikkuinen pöllö ja annat iloa ja hyvää mieltä pitkäksi ajaksi lapselle. Pienimmät ihastuvat värikkäisiin ja hauskoihin eläinhahmoihin, joiden yksityiskohtia on mielenkiintoista tutkia pidempäänkin. Pehmolelut ovat kautta aikain olleet lastenhuoneiden ehdottomia suosikkileluja – etenkin nukkumaanmenoaikaan, kun kainaloon etsitään yöksi juuri sitä oikeaa pehmoista kaveria. Tämä pöllöpehmo on varmasti niin pienten kuin suurtenkin lasten lempikaveri niin päiväaikaan kuin öisinkin. Iloisen kukkainen kuosi ja ilmeikäs pöllöhahmo kiinnostavat kaikenikäisiä vauvoja ja lapsia. Anna lahjaksi esimerkiksi juuri syntyneelle vauvalle tai syntymäpäiviään viettävälle lapselle. Inspiroiva design innostaa leikkimään – tästä pehmolelusta tulee varmasti lahjan saajan lempileikkikalu pitkäksi aikaa.

Trendikäs ja hauska design tekee pöllöhahmosta leikkihuoneiden varman katseenvangitsijan. Se on itsessään kaunis lastensängyn koriste ja turvallisuudentunnetta antava yökaveri kaikenikäisille. Halikaveri viihtyy hienosti myös tyylikkäissä olohuoneissa iloisena sisustuselementtinä. Pöllöhahmo tuo juuri sopivasti leikkisyyttä aikuiseen kotiin ja sisustustyyliin. Lapset rakastavat rutistettavia ja halittavia pehmoleluja yli kaiken. Tämän lahjan valitsemalla ei voi mennä vikaan. Lahjan saaja on varmasti yllättynyt ja ihastuu ikihyviksi, kun pikkuinen pehmopöllö paljastuu lahjapaketista.

Tuotetiedot

  • soveltuu kaikenikäisille lapsille
  • materiaali: polyesteri
  • mitat: 31 cm x 10 cm x 34 cm
2021-01-28T13:38:42+00:00