Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Pehmonalle valokuvalla

21,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Suloinen pehmonalle on oikea sydänten sulattaja. Sympaattisella pikkunallella on päällään sertifioidusta luomu kankaasta valmistettu paita, jonka voi varustaa omavalintaisella valokuvalla. Ihana lahjaidea lapselle tai omalle kullalle ja T-paidassaan myös erittäin persoonallinen pehmolelu. Tee lahjasta henkilökohtainen valitsemalla paitaan painettava valokuva itse ja näin pikkukarhusta tulee lahjapöydän ehdoton suosikki!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Söpö valkoinen pehmonalle on halattava kaveri, ja sen valkoinen turkki on niin pehmoinen, että nallea tuskin malttaa päästää käsistään. Jääkarhun poikasella näyttää turkista huolimatta olevan kylmä, sillä on nimittäin päällään herttainen pieni T-paita. Hyvä niin! T-paita on valmistettu sertifioidusta luomu tekstiilistä ja sopii myös alle kolmivuotiaille lapsille. T-paitaan voi myös painaa lapsen oman kuvan.

Lapset rakastavat pehmoleluja ja ottavat suosikkinsa usein mukaansa, minne ikinä menevätkin. Myös aikuiset iloitsevat näistä sympaattisista otuksista, eikä vähiten siksi, että ne ovat mainioita maskotteja. Ihastuttava valkoinen nalle valokuvallisessa paidassaan on juuri sopivan kokoinen, että se mahtuu lapsen tarhareppuun tai äidin käsilaukkuun. Se valvoo myös mielellään pienokaisen unta esimerkiksi yöpöydällä nököttäen.

Nalle valokuvapaidassa on suloinen ja henkilökohtainen idea ystävänpäivälahjaksi, syntymäpäiväpakettiin tai pukinkonttiin. Pieni valkoinen pehmolelu on todellinen sydänten sulattaja, ja tuo mukanaan hyvää mieltä, missä ikinä matkaakaan.

Tuotetiedot

  • istumakorkeus 12,5 cm
  • testattu haitta-aineita vastaan ja Ökötex- sertifioitu
  • sopii myös alle 3-vuotiaille lapsille
  • omalvalintainen valokuva n. 5 x 3 cm paitaan
  • 100% polyesteriä
2023-02-09T02:50:59+00:00