Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Pehmoleluhirvi kuvalla

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä suloinen ja lutunen pehmoleluhirvi pukeutuu juuri sellaiseen t-paitaan kuin itse haluat. Valitset mieleisesi valokuvan, ja painamme sen hirven rintamukseen. Metsien kuninkaasta kuoriutuukin välittömästi jokaisen lahjapöydän katseenvangitsija. Pehmoinen hirvi on myös erittäinkin söpö otus, jota tekee mieli halata pitkään ja pyyteettömästi. Hirvi on mitä persoonallisin lahja sukulaiselle, ystävälle tai esimerkiksi pidemmälle työmatkalle suuntaavalle kumppanille.

14,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Lapset kantavat rakkaita pehmoleluja kaikkialla mukana, mutta näitä karvaisia halikavereita rakastavat erityisesti aikuiset. Tämä valloittava pehmohirvi kelpaa takankulmalla istuvaksi ystäväksi, jonka voi napata milloin vain halailuhetkiin. Mikä olisikaan henkilökohtaisempi lahja kuin oman näköiseksi tuunattu pehmolelu? Tämä lahja suorastaan huutaa: ”Pidän sinusta valtavasti!”

Kun lahjan saaja on sinulle tärkeä, tätä huomioon ottavampaa lahjaa on vaikea keksiä. Hirven paidan suunnittelu on myös nettikaavakkeen avulla hyvin helppoa: valitset mieleisesi kuvan ja asemoit ja rajaat sen kaavakkeen avulla paitaan juuri niin kuin parhaimmaksi katsot. Hirven nappisilmiin on helppo hukkua, ja pehmoisen kangaseläimen rutistaminen on kuin kohtaisi vanhan ystävän pitkän ajan jälkeen. Kuva muistuttaa hänestä, vaikka välillänne olisi valtameri – tämä hirvi onkin loistolahja ja mahtava muisto esimerkiksi muualle muuttavalle ystävälle. Hirvi istuskelee mukavasti valokuvakehyksien kanssa takanreunalla tai makoilee yöt mukavasti kainalossa.

alitse kuva lahjan saajan kanssa vietetystä ikimuistoisesta hetkestä koristamaan pehmohirven rinnuksia ja voit olla varma, etttä ystäväsi muistaa lahjasi ja yhteiset hetkenne vielä vuosienkin jälkeen. Tämä lahja tuntuu ja näyttää hyvältä, lohduttaa pimeinä iltoina, hellii öisin ja piristää aamuisin.

Tuotetiedot

  • hirven korkeus istuma-asennossa 23 cm
  • materiaali: 100% polyesteri
2023-12-10T15:39:53+00:00