Tarvitsetko apua?

Pehmis kestokahvimuki

15,90 €
Sis. alv
- +
Nyt kahvi mukaan – omaan mukiin. Tämä to-go-kahvimuki näyttää hilpeästi pehmistötteröltä mutta on termosominaisuudella varustettu kestomuki, jonka voit pestä ja käyttää aina uudelleen. Monet kahvilaketjutkin suostuvat nykyään kaatamaan kahvin asiakkaan omaan mukiin – ekologista, viisasta ja kätevää. ”Pehmis” kahvimuki on loistava lahja opiskelijalle tai työntekijälle, joka joutuu työssään liikkumaan paljon paikasta toiseen. Osta nyt lahjaksi ystävälle tai vaikka omalle lapselle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Take away -kahvit ovat nykyään erottamaton osa kaupunkikulttuuria. Oletpa sitten opiskelija, työntekijä tai lomalainen, mukaan otettava kahvi maistuu aina esimerkiksi kaupungilla kävellessä tai julkisilla matkustettaessa. Take away -kupit ovat useimmiten pahvia ja ne toimitetaan muovikannen kanssa – syntyy paljon roskaa eikä ole niin kovin ekologista.

Nyt esittelemmekin menevän kaupunkilaisen parhaimman lahjaidean: tämä kestokuppi nimittäin voidaan ottaa mukaan uudelleen ja uudelleen – käytön jälkeen nopea pesu ja kuppi on taas puhdas täytettäväksi kuumalla juomalla. Useat kahvilaketjut täyttävät jo kahvit asiakkaan omaan kuppiin, ja tämä onkin pieni henkilökohtainen ekoteko, jonka jokainen voi helposti tehdä. Sitä paitsi kahvi maistuu oikeasta kupista paljon paremmalta kuin pahvipikarista.

”Pehmis” kestokuppi näyttää hilpeästi jäätelötötteröltä, jossa silikoninen, lämmön juomassa pitävä kansi on naamioitu pehmisjäätelöksi. ”Pehmis” on termoskuppi, eli kuuma juoma pysyy siinä kauemmin kuumana ja kylmä kylmänä – jos haluatkin jokin päivä ottaa limonadin kahvin sijaan mukaan. Kupin tilavuus on kolme ja puoli desiä, eli siihen voidaan täyttää isotkin kahvit. Tämä on mainio lahja kaikille kaupunkikiitäjille – koululaisille, opiskelijoille ja työntekijöille. Osta nyt omalle lapsellesi tai sukulaislapselle lahjaksi.

Tuotetiedot

  • tilavuus: 3,5 dl
  • termosmateriaali: kuuma pysyy kuumana, kylmä kylmänä
  • kansimateriaali: silikoni
  • materiaali: muovi
  • mitat: 21,5 cm × 9,7 cm × 9,4 cm
2021-01-23T14:12:16+00:00