Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
  Tai leikkaa ja pudota
  Quality of selected imagel

  Pehmeä valokuvatyyny

  24,90 €
  Sis. Alv., pois lukien toimitus
  DHL Express mahdollista
  - +

  Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

  Haluaisitko antaa lahjaksi jotain henkilökohtaista ja kaunista, mutta samaan aikaan käytännöllistä? Meillä on ratkaisu lahjadilemmaasi. Kaivaudu valokuvakansiosi syövereihin ja valitse paras otos tämän sisustustyynyn kylkeen painettavaksi. Lahjansaaja ilahtuu taatusti kääriessään paketista esille kauniin käyttöesineen, jolla on myös tunnearvoa. Valokuvallisesta tyynystä on moneksi. Se muuntuu kuvasta riippuen huumorilahjaksi, muistoesineeksi, sekä loistavaksi läksiäislahjaksi! Tyyny on rutistaessa pehmeä ja tuo kodin sisustukseen kaunista lisää.

  24,90 €

  Other customers bought

  Kuvaus

  Yhteisotos perheen lomamatkalta, suloinen vauvakuva perheen uusimmasta lisäyksestä vai kenties lystiks otos perheen lemmikistä? Älä jätä parhaita otoksia hautautumaan kovalevyn uumeniin vaan painata ne tyynyn kylkeen. Kuvakoristeinent tyyny sopii niin kehysten korvikkeeksi omaan kotiin kuin lahjaksi mummolle tai sisarukselle. Tyyny herättää lämpimät muistot ja ohikiitävät hetket henkiin yhä uudestaan.

  Jos ystäväsi ron hupilahjoja rakastava vitsiniekka, valitse tyynyyn kuva hauskimmasta yhteisestä mokastanne, joka hersyttä edelleen nauruhermoja. Oletko lähdössä pidemmäksi aikaa maailmalle? Kuvalliset tyynyt lievittävät läheistesi ikävää maailmanmatkailusi ajan.

  Pehmeoinen tyyny tuo ihanan henkilökaohtaisen lisän sisustukseen joko koristetyynynä sohvalla, nojatuolissa tai makuuhuoneessa sängyn päällä. näin lämpimät muisot ovat osa jokapäiväistä arkeasi, ja ilahduttavat erityisesti harmaammissa hetkissä. Ihana ja ajattelevaien lahjaidea tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tiilaa heti itsellesi tai läheisellesi arkipäivää piristämään!

  Tuotetiedot

  • Pehmoinen valokuvatyyny
  • Mitat: n. 37 x 37 cm
  • Väri: valkoinen sametti
  • Sisäänommeltu vetuketju
  • Materiaali: 100% polyesteriä
  2022-01-19T17:34:26+00:00