Tarvitsetko apua?
003589 424524 64

Paradoksaalinen tiimalasi -munakello

Alkaen: 14,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Kananmunien keittämisen apuvälineeksi tarkoitettu paradoksaalinen munakello vie huomion välittömästi, kun sitä ensimmäistä kertaa katsoo. Munakello on hienosti muotoiltu, sen sivut ovat tyylikkäästi aaltoilevat ja tämän kirkkaasta materiaalista tehdyn munakellon kohokohtana on tiimalasi, jossa aikaa mittaava tiimalasin hiekka kohoaa perinteisestä poiketen alaosasta yläosaan. Munakellossa on merkinnät 3-4 minuutin munille, 4-7 minuutin munille ja kovaksi keitetyille munille. Tilaa käytännöllinen ja samalla huikean mielenkiintoinen lahja ystävällesi tai perheenjäsenellesi!

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Tiimalasi-munakelloja on saatavilla neljän eri värisin granulaatein. Keväisen vihreä on raikas väri keittiöön, sininen tuo suomalaisuuden mieleen, pinkki väri on houkutteleva ja liila sopii kauniisti yhteen kirkkaan ja laadukkaan muovin kanssa. Jokainen väreistä sopii hyvin granulaatin väriksi. On uskomattoman kiehtovaa seurata granulaattien matkaa alhaalta ylös. Teen hautumiseen tai kananmunien kypsymiseen käytetty aika tuntuu huomattavasti lyhyemmältä, kun jää seuraamaan paradoksaalisen tiimalasin toimintaa.

Paradoksaalinen tiimalasi-munakello valmistetaan Saksassa laadukkaista materiaaleista. Tiimalasi-munakellon mitat ovat 6 x 3 x 7,5 senttimetriä ja aikaa granulaattihiekan siirtymiseen alhaalta ylös kuluu noin kymmenen minuuttia. Siinä ajassa kananmunat kypsyvät koviksi, tee hautuu sopivasti ja sen jälkeen voi nauttia aamiaisesta kaikessa rauhassa. Ehkä jopa vielä tiimalasia kääntäen ja katsellen! Tilaa nyt joko itsellesi omaan keittiöösi tai lahjaksi ystävällesi. Valitse neljästä värivaihtoehdosta suosikkisi ja pian saat seurata tiimalasin toimintaa joko itse tai pääset näkemään innostuneen ja yllättyneen lahjan saajan ilmeen!

Tuotetiedot

Paradoksaalinen tiimalasi -munakello

  • Väri: kirkas, granulaatin väri: joko sininen, pinkki, vihreä tai liila
  • Mitat: noin 6 x 3 x 7,5 cm
  • Tiimalasin mittaama aika: noin 10 minuuttia
  • Valmistettu Saksassa

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-12-14T09:24:49+00:00