Tarvitsetko apua?

Paperiliidokki-raastin

9,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tässäpä keittiön raastinrautojen ylivoimainen voittaja – lentokoneen suihkumoottorin mitalla! Ensiluokkainen raastin esimerkiksi juuston, vihannesten tai inkiväärin raastamiseen on myös upea sisutuselementti ja keittiön varustelun kruunu: näin komeaa riivinrautaa ei ihan kenellä tahansa olekaan! ”Paperiliidokki”-raastin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kestää kovaakin käyttöä vuosikausia. Tilaa heti lahjat.fi-verkkokaupasta lähipiirisi intohimoiselle kotikokille lahjaksi – tai toki myös itsellesi, sillä raastimia aina tarvitaan ja tätä hienompaa et muualta löydä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Raastaminen on eräs ruoanlaittotaitojen kulmakivistä – valmistatpa sitten italialaista, ranskalaista, kotimaista tai itämaista ruokaa. Kaikille tuttu porkkanaraaste on tietenkin alati makoisaa ja terveellistä, ja pastaruokiin taas sopii raastettu juusto erinomaisen hyvin. Vähemmän tunnettuja mutta herkullisia raastimella valmistettuja ruokia ovat taas Kaukoidän keitot, joihin tuo ainutlaatuista makua raastettu inkivääri ja limen kuori. Voit myös kokeilla riipiä soijapavuista valmistettua savutofua tuomaan ruokiin ravitsevuutta ja lisäproteiinia. Ja mitäpä olisi höyryävä kaakao ilman pinnalle raastettua suklaata? Nam!

Yhtä kaikki, raastin on oleellinen keittiötarvike, ja nyt esittelemmekin tämän huikean hienon ”Paperiliidokki”-raastimen, jota ilman et yksinkertaisesti keittiössä selviydy. ”Paperiliidokin” siivissä on kaksi erikokoista terää: toisella puolella teet hienompaa raastetta (sopii esimerkiksi Parmesan-juustolle tai inkiväärille hyvin) ja toisella karkeampaa, juuri sitä tutun kokoista porkkana- tai lantturaastetta. Oletko muuten koskaan kokeillut raastaa sipulia herkullisen piirakan täytteeksi? Toimii!

”Paperiliidokki”-raastin on korkealaatuista, ruostumatonta terästä ja sen puhdistaminen on helppoa. Raastimessa on lisäksi metallilenkki naulaan ripustamista varten. Komean kokonaisuuden viimeistelevät siipien lentäjä-ässäkoristeet.

Tämä raastin on eittämättömän mahtava lahjaidea kaikille kotikokeille, vanhemmillesi, siskolle tai veljelle, tai toki myös omaan keittiöön. Tilaa nyt!

Tuotetiedot

  • raastinpintaa: karkea ja hieno
  • kärjessä lenkki ripustamista varten
  • ruostumaton teräs
  • hopea
  • 26 cm x 16 cm x 5 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-22T23:43:23+00:00