Tarvitsetko apua?

Paperikello

9,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Kello, joka on tehty paperista? Saattaa kuulostaa hämmentävältä, mutta konsepti on oikeasti toimiva. Saat kerrankin persoonallisen kellon, joka oikeasti myös toimii! Se näyttää niin päivämäärän, kellonajan kuin toimii sekuntikellonakin. Anna lahjaksi persoonallinen kello, jonka voi tuunata mieleisekseen!

Other customers bought

Kuvaus

Tiedäthän ne henkilöt, jotka ovat aina piirtämässä joka paikkaan? Palaverimuistioihin, lehtien kulmiin, muistilappuihin… Vihdoin löytyy sopiva kello heille, jotka pitävät piirtämisestä. Tähän paperikelloon voi taiteilla aivan oman makunsa mukaan, ja kellon ulkonäköä voi vaikka vaihtaa joka viikko, jos käyttää pois pyyhittäviä kyniä. Koskaan ei tule vastaan tilannetta, että jollakulla on täsmälleen samanlainen kello.

Kellon voi antaa lahjaksi valkoisena tai sitten esimerkiksi taiteellinen lahjanantaja voi taiteilla esimerkiksi syntymäpäiväsankarille tai vuosipäivänä kumppanille kauniin ja persoonallisen kellon. Onko lahjan saaja kenties armoton MaNun kannattaja tai hänellä on lempibändi? Miksi ei koristella kello esimerkiksi lempibändin logolla ja sanoituksilla, sitaateilla lempielokuvasta tai vaikka idolin kasvokuvalla. Mahdollisuudet ovat yhtä rajattomat kuin mielikuvituskin (ja piirrustustaidot).

Kello on tosiaan aivan toimiva, pattereilla käyvä rannekello, joten se ei jää vain käsikorun tasolle. Tosin vesisateella se kannattaa varmuuden vuoksi sujauttaa jonnekin suojaan.

Tuotetiedot

Paperikello

  • Mitat: 3,3 x 22,5 x 0,5 cm
  • Sisältää V392-tyyppisen patterin (mahdollista vaihtaa uuteen)
2020-11-28T02:48:16+00:00