Tarvitsetko apua?

Panssarivaunuajotunti, parihaaste

190,00 €
Sis. alv
- +
Oletko aina halunnut kokeilla panssarivaunulla ajamista? Se on yllättävän mukavaa ja haastavaa puuhaa, ja nyt on koeajo mahdollinen, valvotuissa olosuhteissa ja osaavan oppaan kera. Tämä panssarivaunuajelu on mitä parhain syntymäpäivälahja tai häälahja pariskunnalle, joka haluaa hieman toisenlaisen tempauksen juhlan kunniaksi. Osta nyt panssarivaunuajelu lahjaksi naimisiin meneville ystävillesi tai vaikka vanhemmillesi – huikea reissu tiedossa! Toimi heti ja tilaa tämä lahja verkkokauppamme kautta.
pin delete 24.425900
  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk

Näin lunastat lahjakortin

  • Osta lahjakortti
  • Lunasta lahjakoodi
  • Valitse päivämäärä
  • Tulosta lahjakortti

Kuvaus

Nyt saat mahdollisuuden kokea panssarivaunulla ajamisen huumaa – yhdessä kumppanisi tai hyvän ystäväsi kanssa. Tarjoamme nimittäin lahjat.fi-verkkokaupan kautta tilausmahdollisuuden panssarivaunuajotunnille parin kanssa. Tässä onkin erinomainen lahja esimerkiksi vanhemmillesi heidän merkkipäivänään, nuorelleparille häälahjana tai hyville kavereille ihan muuten vaan arjen keskelle juhlavana tempauksena. Panssarivaunulla ajaminen on kiinnostavaa ja myös hauskaa – vaunu on paljon ketterämpi kuin päälle päin näyttäisi.

Panssarivaunuajo parin kanssa sisältää seuraavat toimenpiteet: ensin perehdytään opastajan johdolla vaunun hallintalaitteisiin ja opiskellaan teknisiä yksityiskohtia. Myös turvallisuuteen liittyvät asiat käydään seikkaperäisesti läpi. Tämän jälkeen opetetaan itse ajamista, ja sen päätteeksi molemmat parin osapuolet pääsevät niin vaunun ohjaksiin kuin airsoft-asetta kokeilemaan – on yllättävän vaikeaa osua vauhdista harjoitusmaaleihin! Kun molemmat ovat kokeilleet ajamista ja ampumista, kierroksen lopuksi arvostellaan ajosuoritus sekä lasketaan maaliosumat.

Kruununa panssarivaunupariajelulle molemmat osallistujat saavat urakastaan diplomin, joka jää tietenkin konkreettiseksi muistoksi hauskasta ja ainutlaatuisesta tapahtumasta. Panssarivaunuajelu parille on aivan mahtava lahjaidea useaan eri tilanteeseen, joten tilaa nyt verkkokauppamme kautta ja anna lahjan saajille mahdollisuus päästä ajamaan tällä rautajätillä. Unohtumaton elämys!

Tuotetiedot

* ajoja järjestetään pääsääntöisesti välillä 1.4.-31.10. * minimi-ikä: 15; huoltajan allekirjoitettava perehdytyslomake alaikäisen puolesta * maksimipituus: 195 cm; maksimipaino: 150 kg * kahdelle henkilölle

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

Karttanäkymä

Map
2019-03-24T08:16:09+00:00