Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
  Tai leikkaa ja pudota
  Quality of selected imagel

  Panoraama-kuvapalapeli (96 palaa)

  14,90 €
  Sis. alv
  DHL Express mahdollista
  - +
  Nyt on muikea lahjaidea! Panoraama-kuvapalapeli sisältää 96 palaa, joista muodostuu laajakulmainen panoraamakuva. Ja parastahan tässä on se, että lahjan tilaaja määrittää itse palapeliin painettavan valokuvan. Tässä onkin taatusti ainutlaatuinen lahja, joka ilahduttaa ja yllättää kokoajansa. Panoraamakuvana voit painattaa vaikka onnistuneen otoksen perheestäsi tai menneeltä lomamatkalta. Tilaa heti lahjat.fi-verkkokaupan kautta – erinomainen lahjaidea esimerkiksi isovanhemmille tai vanhemmillesi, joilla on paljon vapaa-aikaa
  Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

  Other customers bought

  Kuvaus

  Valokuvat ovat peili elettyyn elämään ja vangitsevat aina hienoja hetkiä – olkoon kyse sitten lomamatkalla räpsityistä pikakuvista tai vaikkapa valokuvaamossa otetuista perhepotreteista. Nyt voitkin yhdistää valokuvien ihanat muistot tähän lahjaan, joka vaatii saajaltaan hieman vaivannäköä. Panoraama-kuvapalapelissä on 96 palaa, joista muodostuu koottuna suorakulmainen laajakuva, panoraama. Palojen määrä tekee palapelin kokoamisesta haastavan ja aikaa vievää tehtävän, mutta lopulta suoritus kyllä onnistuu kaikilta ja palkitaan lämpimästi: tähän palapeliin voi nimittäin lahjan antaja määrittää itse kuvan, joka paljastuu valmiista puzzlesta. Kuva puzzleen valitaan nopeasti ja vaivattomasti oheisella tilauslomakkeella, ja voit myös rajata ja asemoida lomakkeen avulla kuvan juuri haluamallasi tavalla.

  Kuvittele esimerkiksi, kuinka iloisiksi isovanhemmat tulevat, kun saavat tämän puzzlen ratkaistavakseen – porkkanana toimii rakkaiden ihmisten valokuva, joka vain odottaa kokoajaansa. Ja sama efekti toimii takuuvarmasti lahjassa, joka on osoitettu sukulaisille – hauska nähdä kaukaisia sukulaisia vihdoinkin, vaikka sitten valokuvapalapelissä. Miksi et antaisi perinteisen kehystetyn valokuvan sijaan tätä persoonallisempaa ja näyttävämpää lahjaa?

  Panoraama-kuvapalapeli on mahtava ja huomaavainen lahjaidea läheisille ihmisille. Tilaa heti ja ilahduta elämäsi läheisiä tyyppejä!

  Tuotetiedot

  • sisältää 96 palaa
  • materiaali: pahvi
  • mitat: 10,5 cm x 29,5 cm
  2021-01-20T11:46:35+00:00