Tarvitsetko apua?

Pallomeri-lakanasetti

59,90 €
Sis. alv
- +
Vitsikäs, kirkuvan värikäs ja pehmoistakin pehmeämpi – tämä hieno lakanasetti on jokaisen lapsen toivelahja ja jokaisen lastenhuoneen hersyvän hauska sisustuselementti. Sataprosenttista puuvillaa oleviin pussilakanaan ja tyynyliinaan on painettu valokuvantarkka pallomerimotiivi, jonka pehmoisten vällyjen välissä voit jo kuvitella lahjan saavan lapsen iloisen hymyn. Lisäksi setti sisältää ison ja pehmeän peiton sekä suuren tyynyn – tässä on kaikki, mitä lastenhuoneen sänkyyn tarvitaan. Tilaa heti ja ilahduta läheistä lasta tällä mahtavalla lahjalla.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lapset pitävät pallomeressä peuhaamisesta, ja esimerkiksi Ruotsinlaivaristeily ei olisi täydellinen ilman mahtavaa leikkisessiota lastenhuoneen pallomeressä. Mikä olisikaan lapsen mielestä hauskempaa kuin muovisten, värikkäiden pallojen sekaan pulahtaminen ja niiden lomassa puikkelehtiminen. Pallomeri on yksinkertaisesti hip ja pop! Nyt esittelemme tämän huikean lakanasetin, joka on kirjailtu pallomerikuosilla – itse asiassa kyseessä on valokuvapainatus pallomeriaiheesta, tarkka ja yksityiskohtainen. Lakanasetti sisältää ihanan pehmeän peiton ja runsaan kokoisen tyynyn sekä niille pussilakanan ja tyynyliinan. Päällyslakanoihin on painettu pallomeren kuva, ja kun peittelet lapsen näihin ihaniin petivaatteisiin, hän voi kuvitella olevansa taas pallomeressä, höyhensaarilla toki. Tämä lakanasetti on valmistettu EU:ssa ja sen materiaalina on käytetty pehmoisinta ja miellyttävintä puuvillaa. Peitto ja tyyny ovat juuri sopivan kokoiset mihin tahansa yhden hengen nukuttavaan sänkyyn, ja voihan tämän lakanasetin ostamista myös harkita sopivasti nuorekas aikuinen – pallomeri on kaikkien mielestä hauska juttu! Lakanasetin päällyslakanat soveltuvat konepestäviksi, ja painatuksen kirkkaat värit toistuvat lakanoissa heleinä ja kauniina. Tämä onkin aivan ohittamaton lahjaidea esimerkiksi sukulaislapselle tai omalle jälkikasvulle, ja lapset ovat värikkäistä lakanoista varmasti hyvin innoissaan.

Tuotetiedot

* setti sisältää peiton, tyynyyn, pussilakanan ja tyynyliinan * pussilakanassa ja tyynyliinassa pallomeri-kuvapainatus * mitat: 135 cm x 200 cm (peitto), 80 cm x 80 cm (tyyny) * materiaali: 100 % puuvilla * valmistettu Portugalissa * konepesu 30–40 asteessa * voidaan kuivata koneellisesti
2020-11-27T04:52:16+00:00