Tarvitsetko apua?

Palapeli kaulaketjut kaiverruksilla

44,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tässä suuria tunteita herättävä lahjaidea kaikille rakastuneille pareille. Toisiinsa sopivat palapeliriipukset ovat saman kolikon kaksi puolta, vakka ja kansi – ja niin edelleen. Kun olet löytänyt ihmisen, jonka kanssa sovitte yhteen, miksi et osoittaisi hänelle rakkauttasi ja yhteenkuuluvuuden tunnettasi tällä romanttisella lahjalla. Kun molemmat kannatte näitä kauniita koruja kaulassanne, olette yhdessä vaikka teidät erottaisi vuori. Ihana lahjaidea kaikille rakastavaisille, joten tilaa heti.

* Pakolliset kentät

44,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Jokainen, joka on kokenut suurta rakkautta, tietää, että siihen kuuluu voimakas yhteenkuuluvuuden tunne. On helppoa olla yhdessä, kun toinen täydentää lauseet, lopettaa itse aloittamasi liikkeet ja ajattelee kanssasi juuri samoja asioita. Rakkaus on inhimillistä ja ihanaa, ja siihen kuuluu usein myös symboleita, joilla tätä yhteenkuuluvuutta kuvastetaan.

Nyt esittelemme kenties kaikkein kokonaisvaltaisimman rakkaussymbolin sekä romanttisen ja herkän lahjaidean kaikille rakastuneille pareille. Tämän kaksiosaisen kaulaketjun riipuksina on kaksi palapelin palasta, jotka sopivat toisiinsa kuin rakastavaiset ikään. Suhteen molemmille osapuolille annetaan ketju, jota kaulassaan kantamalla he kantavat myös ihmissuhteensa symbolia sydämensä päällä. Kuinka kaunista ja suuritunteista!

Näistä upeista kaulaketjuista on suunniteltu vielä normaaliakin henkilökohtaisemmat – jos se ylipäätään on mahdollista – sillä molempiin riipuksiin on saatavilla nimikirjainkaiverrus. Määritä kaiverrukset riipuksiin oheisen tilauslomakkeen kautta. ”Palapeli” kaulaketjut kaiverruksilla ovat ruostumatonta terästä, ja niiden väri on ajaton hopea. Tätä kauniimpaa riipusta ja näin tunteellista lahjaa et helposti löydä, joten toimi heti ja anna rakkaimmallesi tämä ainutlaatuisen romanttinen esine esimerkiksi vuosipäivänänne, hänen syntymäpäivänsä kunniaksi tai ystävänpäivälahjaksi.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää kaksi ketjua, joissa eri palapelimotiivit; sopivat toisiinsa
  • materiaali: ruostumaton teräs
  • väri: hopea
  • mitat: 60 mm x 26 mm x 3,9 mm, paino: 14 g
  • kaiverrus: molempiin riipuksiin yksi kirjain, ei erikoismerkkejä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-12-07T15:18:14+00:00