Tarvitsetko apua?

Paketointipeukalo

6,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Joulu, synttärit, valmistujaiset, ystävänpäivä ja monet muut juhlahetket ovat suurten lahjavuorten ja loputtomien pakkauspuuhien aikaa. Tämä upea apuväline tekee paketoinnista nopeaa ja helppoa – ja voit tehdä kaiken ilman apua! Erittäin tarpeellinen pakkauspeukalo jättää puolisot ja ystävät rauhaan, kun heitä ei tarvitse jatkuvasti pyytää pitämään paketin lahjanauhaa paikoillaan rusettisolmun tekemisen ajaksi. Lahjapaketti ei näytä lainkaan oikeanlaiselta ilman täydellistä ja kireää rusettisolmua!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä upea ja uusi keksintö tekee kaikkien joulutonttujen ja koristeellisten pakettien taitajien elämän hieman helpommaksi. Lahjanarun sitominen on yllättävän hankalaa puuhaa, erityisesti jos apua ei ole saatavilla ja vaikea tuplasolmu pitäisi saada aikaiseksi. Tiivis solmu vaatii tiukkaa otetta ja ilman kolmatta henkilöä se voi olla ylitsepääsemättömän vaikeaa toteuttaa. Tämä patentoitu saksalainen keksintö tekee turhaksi apupeukalot, ja jokainen lahjavelho voi nyt helposti sitoa itse kauniit lahjanarut paketteihinsa.

Erinomainen lahjaidea perheen paketoinnista useimmiten vastaavalle puolisolle tai lahjojen antamisesta nauttivalle ja upeita pakettiluomuksia tehtailevalle ystävälle, sukulaiselle tai tuttavalle! Lähes jokainen meistä on kohdannut tämän kinkkisen ongelman, kun solmua yrittää pitää tiukkana vaikkapa varpaallaan, nenällään tai kyynerpäällään. Eihän se oikein meinaa onnistua. Nyt onneksi nuo ongelmat voidaan unohtaa. Tämä lahjapeukalo ei jätä koskaan pulaan pakettien kanssa, vaan on aina valmis auttamaan kiireellisissäkin tilanteissa!

Monille erilaisille lahjanaruille soveltuva paketointiapuri on varmasti mieluisa lahjaidea ja tulee helpottamaan lahjan saajan elämää enemmän kuin hän arvaakaan. Anna lahjaksi tämä käytännöllinen ja helppokäyttöinen lahjanikkarin uskollinen ja aina saatavilla oleva apulainen!

Tuotetiedot

  • mahdollistaa tuplasolmun tekemisen ilman ulkopuolisen apua
  • patentoitu keksintö
  • soveltuu lahja-, lanka- ja muovi- sekä pakettinarulle sekä monille muille erilaisille narumateriaaleille
  • valmistettu Saksassa
2021-01-19T23:10:12+00:00