Tarvitsetko apua?

Pääkallokulho pikkutavaroille

59,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Aitoa pääkalloa jäljittelee tämä hieno pikkutavaroille tarkoitettu kulho. Kallon muotoinen kulho toimii upeana sisustuselementtinä, katseenvangitsijana ja vaikka korujen ja aurinkolasien säilytyspaikkana. Materiaalina on käytetty polyresiiniä ja kallon yksityiskohdat ovat taidolla tehdyt. Pääkallokulho sopii hyvin vaikkapa eteisen pöydälle, jolloin siihen voi kotiin tullessa laittaa avaimet säilytykseen. Kotoa lähtiessä, jos ei saa heti päähänsä, missä ne avaimet ovat, muistaa heti, että päässähän ne! Tilaa tästä laadukkaasti tehty ja upeannäköinen pääkallokulho lahjaksi pääkalloteemasta pitävälle tai sisustuselementiksi omaan kotiin!

Other customers bought

Kuvaus

Pääkallokulho on monikäyttöinen pienten tavaroiden säilytyspaikkana. Samalla kulho on yksityiskohtineen hieno sisustuselementti ja sopii monenlaiseen sisustustyyliin. Pääkallon luonnollinen väri istuu hyvin yhteen kaikkien luonnonmateriaalien kanssa sekä sen voi yhdistää niin vaaleiden kuin voimakkaidenkin värien kanssa. Viherkasvien kanssa samalla ikkunalaudalla pääkallokulho näyttää upealta ja ties vaikka kulho saisi oman pienen ruukun viherkasvin kera päätä koristamaan. Saniainen ainakin tarjoaisi kunnon heviletin pääkallolle!

Upealla pääkallon muotoisella kulholla on monta erilaista käyttötarkoitusta. Siihen voi kerätä pikkukolikot talteen, sen silmiin voi laittaa sormukset säilytykseen ja päähän voi laittaa vaikka lempilippiksen tai pipon sekä korvakuulokkeet yöksi lepäämään. Samoin rannekellon ja silmälasien säilytyspaikkana pääkallokulho yöpöydällä on mitä mainioin. Lempihuulipuna, kynsilakka ja ripsiväri saattavat kaivata juuri tällaista säilytyskulhoa peilin eteen. Olohuoneen pöydällä kulhosta voi tarjoilla vieraille vaikka kuorellisia pähkinöitä tai paperipäällisiä karamelleja. Keittiössä pienet tarve-esineet, kuten pullojen ja tölkkien avaajat sekä tulitikut saattavat löytää paikkansa pääkallokulhosta. Kulhon mitat ovat noin 12x 16 x 21 senttimetriä ja se toimitetaan tyylikkäässä pahvisessa laatikossa.

Tuotetiedot

Pääkallokulho pikkutavaroille

  • Väri: luu
  • Materiaali: polyresiini
  • Mitat: 12,5 x 16 x 21 cm
2023-12-10T13:24:23+00:00