Tarvitsetko apua?

Pääkallo-karahvi

Alkaen: 28,90 €
Sis. alv
- +
Pääkallo-karahvi on hieno katseenvangitsija illallispöydässä ja sopii tarjoiluastiaksi monille erilaisille juomille. Viinin voi dekantoida ja tarjoilla tästä upean näköisestä karahvista, jonka hienot Dia de los muertos -koristeet ovat käsinmaalattuja. Valittavanasi on valkoinen karahvi, jonka koristeet ovat mustia sekä musta karahvi valkoisin koristein. Tilaa vaikka molemmat karahvit, yksi punaviinille sekä toinen valkoviinille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Pääkallo-karahvi on valmistettu lasista ja karahvin mukana toimitetaan karahviin sopiva korkki. Kun viinin dekantoi kaatamalla juoman alkuperäisestä pullosta karahviin, ottaa viini samalla happea ja se vaikuttaa positiivisesti makuun. Samalla mahdollinen sakka tai viinikivi jäävät alkuperäiseen pulloon. Dekantoiminen kannattaa tehdä kynttilänvaloa vasten, jotta mahdollisen sakan ja viinikiven näkee paremmin. Kynttilänvalossa tehty dekantointi upeaan pääkallo-karahviin on myös viihdyttävä ohjelmanumero illallisilla ja juttua riittää varmasti sekä viineistä että karahvista!

Dia de los muertos -koristeiden alkuperä juontaa juurensa meksikolaiseen vainajien muistojuhlaan, jota vietetään marraskuun alussa. Juhlaa vietetään koko perheen voimin ja nimestä huolimatta kyseessä on iloinen juhla. Koristellut pääkallot eri muodoissa ovat osa juhlaa ja niillä on juhlassa positiivinen merkitys. Positiivista tunnelmaa tuovat myös nämä pääkallo-karahvit, jotka poikkeuksellisella ja kiehtovalla muodollaan herättävät keskustelua ja toimivat samalla kätevinä tarjoiluastioina juotaville. Pääkallo-karahvi kestää katseita myös vitriinissä ja piirongin päällä, jos haluaa käyttää karahvia osana sisustusta. Floristin taitoja omaavat voivat tehdä karahviin kukka-asetelman ja kynttilöiden kanssa pääkallo-karahvi muodostaa koristeen illalliskutsuille. Tilaa omaan kotiisi tai anna lahjaksi hänelle, joka osaa arvostaa Dia de los muertos -perinteitä!

Tuotetiedot

Pääkallo-karahvi

  • Pakkauksessa yksi karahvi sekä korkki
  • Materiaali: lasi
  • Värivaihtoehdot: valkoinen tai musta
  • Dia de los muertos -koristeet käsimaalattuja
  • Tilavuus: noin 700 ml

Tuotetiedot

Pääkallo-karahvi

  • Pakkauksessa yksi karahvi sekä korkki
  • Materiaali: lasi
  • Värivaihtoehdot: valkoinen tai musta
  • Dia de los muertos -koristeet käsimaalattuja
  • Tilavuus: noin 700 ml

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-12-04T18:11:56+00:00