Tarvitsetko apua?

Opinel lapsen vuoluveitsi kaiverruksella

16,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä vuoluveitsi on mainio syntymäpäivälahja lapsen ensimmäiseksi työkaluksi: kuinka hauskaa onkaan vuolla maasta löytyneitä keppejä ja kaarnalaivoja! Tilaa nyt sukulaisen tai hyvän ystävän jälkikasvulle tämä mukava lahja – miksei myös omalle lapsellesi!

16,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tämä tuote vie ajatukset välittömästi takaisin lapsuuden kesiin: kuinka mukavaa olikaan istua järven rannalla laiturin nokassa ja vuolla puunkuoresta kaarnalaivoja tai muotoilla maasta löytyneistä oksista kaikenlaisia hauskoja puufiguureita. Nyt voit antaa omalle lapsellesi tai läheisen ihmisen jälkikasvulle tämän saman lahjan, joka kaiken lisäksi vie lapsen lähemmäksi luontoa ja pois tv-ruutujen ja tietokonemonitoreiden ääreltä. Tämä Opinel lapsen vuoluveitsi onkin erittäin hieno ja perinteikäs lahjaidea!

Komea ja kestävä, totta kai myös huipputurvallinen, veitsi viimeistellään lahjan saajan nimikaiverruksella. Tämän työkalun kanssa kelpaa opetella puutöiden alkeita ja viettää aikaa luonnon helmassa. Tilaa nyt lahjat.ti-verkkokaupan kautta – mahtava ja yhtä aikaa omaperäinen ja perinteikäs tuote!

Tuotetiedot

Opinel lapsen vuoluveitsi kaiverruksella

  • terä ruostumatonta terästä
  • kaiverrus enintään 20 kirjainta, ei erikoismerkkejä
  • Huom! Kyse on luonnontuotteesta, joten kaiverruksen ulkoasu vaihtelee hieman tuotteesta toiseen
2023-02-09T03:16:19+00:00