Tarvitsetko apua?

Ystävänpäiväkortti askartelusetti

33,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Nyt sinun ei tarvitse enää turhautua etsiessäsi tilaisuuteen sopivaa onnittelukorttia kauppojen latteasta valikoimasta. Valitse tämä upea onnittelukorttien askartelusetti ja varmista, että rakkaasi ja ystäväsi saavat aina osuvan kortin. Upean retrolook-pakkauksen sisällä saat neljä leimasinta, kaksivärisen leimasintyynyn, korttipohjia ja kirjekuoria.

Other customers bought

Kuvaus

Kuulostaako seuraava tutulta: Olet kaupassa ja etsit onnittelukorttia läheisellesi. Selaat kymmenien, jos ei jopa satojen korttien valikoimaa ja toteat jokaisen kortin vuorollaan olevan joko liian lapsellinen, liian tylsä, liian nolo, liian sokerisen makea jne. Nyt tähän on kuitenkin tulossa muutos! Enää sinun ei tarvitse selata kauppojen korttivalikoimia etsien loputtomien korttien joukosta ja silti löytämättä juuri ”sitä oikeaa” korttia. Tee itse omat onnittelukorttisi ja voit olla varma, että korttisi osuu aina oikeaan!

Retrohenkinen askartelusetti sisältää kaiken tarvittavan ihanien, ilmaisuvoimaisten korttien luomiseen. Valitse haluamasi setin kahdeksasta kortista, käytä leimasimia kirjataksesi viestin rakkaimmallesi ja kääri rakkaudella luotu kortti yhteen setin sisältämistä kirjekuorista. Setti sisältää neljä leimasinta, joilla voit painaa korttiisi tekstin ”you are”, ”have a happy”, ”wishing you” tai ”with love” ja täydentää leimasimella painetun tekstin tunnelmiesi mukaisesti. Jos olet todellinen himoaskartelija, mikään ei tietysti estä sinua jatkamasta upean tuotoksesi koristelua muilla askartelutarvikkeilla, esim. kimalteella. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja välitä onnittelusi kortilla, joka on ainoa laatuaan!

Tuotetiedot

Onnittelukorttien askartelusetti

  • Sisältö: 1 leimasin (puuta)
  • 4 leimasinkumia (silikonia)
  • Leimasintyyny (kaksivärinen)
  • 8 korttia kirjekuorineen
  • Mitat: 27 x 22,5 x 7 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2022-07-03T13:38:42+00:00