Tarvitsetko apua?

Onnea tuova kissa "Maneki-neko"

9,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Maneki-neko on japanilainen onnea tuova kissa. Aasiassa tämä kissa tunnetaan onnen symbolina ja vaurauden vertauskuvana. Kissa heiluttaa toisella etukäpälällään aivan kuin se pyytäisi jotakin ja Japanissa kissan tekemä heilutus tarkoittaakin 'tervetuloa'. Kissa kutsuu tulemaan luokseen. Tästä syystä näitä kissoja tapaa usein aasialaisissa kaupoissa joko oven pielessä tai näyteikkunassa. Ne kutsuvat asiakkaita sisään ja asiakkaathan tuovatkin kauppiaille rahaa ja vaurautta. Aasiassa näitä onnea mukanaan tuovia kissoja on ollut jo 1800-luvun lopulta lähtien ja sittemmin ne ovat levinneet ympäri maailman. Tilaa nyt onnea tuova kissa lahjaksi ystävällesi tai perheenjäsenellesi.

Other customers bought

Kuvaus

Maneki-neko kissa toimii kahdella paristolla, joiden ansiosta kissa jaksaa heiluttaa käpälällään. Ei tarvitse olla kissan omistaja, jotta pitäisi tästä kissasta. Onnea ei taida olla koskaan liikaa, joten onnea tuova kissa on tervetullut ihan jokaiseen kotiin. Kissa näyttää suloiselta ja ajatus sen onnea tuovasta ominaisuudesta liikuttaa varmasti ihan kaikkia.

Sisustuselementtinä kullan värinen kissa on kaunis ja kun sen laittaa vaikkapa viherkasvien kaveriksi tai tummaa taustaa vasten, tuo se samalla hivenen aasialaista tunnelmaa kotiin. Onko ystävälläsi ehkä oma liike, kampaamo tai kahvila? Tai onko joku ystävistä tai perheenjäsenistä perustamassa omaa yritystä? Silloin tämä asiakkaita heilutuksellaan sisään kutsuva kissa on täydellinen pieni lahja. Tassuaan heiluttavan kissan korkeus on noin 20 senttimetriä ja kissa on kullan värinen. Koristeissa ja kasvojen piirteissä on käytetty mustan, punaisen ja turkoosin sävyjä. Tilaa vaurautta ja onnea tuova kissa lahjaksi ja lahjan saaja muistaa aina sinua kauniista ajatuksesta, joka tähän kissaan liittyy.

Tuotetiedot

Onnea tuova kissa

  • vasenta etutassua heiluttava kissahahmo
  • materiaali: muovi
  • värit: kullan värinen, punaisin ja turkoosein koristein
  • korkeus: noin 20 cm
  • paristokäyttöinen, vaatii 2 sormiparistoa
  • paristot eivät sisälly toimitukseen
  • huomioitavaa: ei sovellu pienille lapsille
2023-10-01T04:50:50+00:00