Tarvitsetko apua?

Ompelutarvikelaatikko nimikirjailulla

51,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Onpa hauska lahjaidea! Tämä ompelutarvikelaatikko on valmistettu näyttämään vanhanaikaiselta työkalupakilta ja se viimeistellään lahjan saajan nimikirjailulla. Laatikko on toki kätevä apuväline kaikille kotiompelijoille, ja sen viiteen osastoon mahtuvat varmasti kaikki ompelemiseen tarvittavat välineet. Laatikko taittuu kasaan ja vie hyllyssä vain vähän tilaa, mutta sisuksissa on tilaa kaikille tarpeellisille tavaroille. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupasta ja ilahduta lähipiirisi innokasta ompelijaa tällä mutkattomalla ja tuikitarpeellisella lahjalla.

51,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Miksi ammattimaisten työvälineiden käyttö olisi vain ammattilaisten yksinoikeus? Ei olekaan, tuumaamme me lahjat.fi-toimituksessa ja esittelemme nyt tämän ompelutarvikelaatikon, joka kelpaisi kovimmallekin ammattiompelijalle. Tämä ompelulaatikko nimittäin sisältää kaikki ominaisuudet, jotka kotiompelija suinkin voi harrastuksessaan tarvita.

Rustiikkinen ja perinteitä huokuva puulaatikko avataan hieman perinteisen työkalupakin tavoin: kansiovet aukaistaan ja laatikon yksittäiset osastot leviävät saranoiden varassa laajemmalle oheisen kuvan mukaisesti – yhteensä laatikossa on neljä eri osastoa sekä yksi vetohylly, yhteensä viisi eri säilytystilaa, joihin mahtuvat varmasti niin neulat, mitat, langat kuin saksetkin. Tähän laatikkoon laitat kerrassaan kaiken, mitä ompelemiseen tarvitaan. Laatikko on myös ihanan vanhanaikaisen näköinen: tällaisia kuvittelisi näkevänsä mummolassa tai kesäpaikan tuvan hyllyssä.

Lahjaideana tämä ompelutarvikelaatikko on entistäkin mainiompi sikäli, että laatikon kylkeen voidaan kirjailla lahjan saajan nimi tai vaikkapa jokin hauska pieni mietelause. Määrität kirjailun sisällön oheisen lomakkeen kautta.

Ompelutarvikelaatikko on jokaisen kotona ompelijan toivelahja ja taatusti tarpeellinen apuväline ompelemisessa. Ilahdutat ikihyviksi ystäväpiirisi innokasta kotiompelijaa kun ostat hänelle tämän kauniin esineen lahjaksi. Mahtavan mutkaton annettava esimerkiksi jouluksi, syntymäpäiväksi tai vaikkapa työtoverille eläkkeellejäämislahjaksi

Tuotetiedot

  • nimikirjailu: enintään 15 kirjainta, ei erikoismerkkejä
  • materiaali: puu
  • mitat: 26 cm x 15,5 cm x 15 cm
2021-01-18T09:22:39+00:00