Tarvitsetko apua?

Omenaleikkuri

15,90 €
Sis. alv
- +
Omenoiden ystäville ovat luvassa erityisen herkulliset ajat. Tällä hulppealla omenaleikkurilla nimittäin kuoritaan ja viipaloidaan omenat sekä poistetaan siemenkodat – nopeasti, kätevästi ja ilman sotkua keittiössä. Tämän tuotteen avulla omena palautuu varmasti ruokaresepteihisi, sillä viipaleista voi valmistaa vaikka mitä: hedelmäsalaattia, hilloa, piirakkaa… Omena on hyvin monikäyttöinen hedelmä ja tämä laite helpottaa sen käsittelyä entisestään. Tilaa nyt itsellesi tai lahjaksi ruoanlaittoa harrastavalle ystävällesi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Omena päivässä pitää lääkärin loitolla, kuuluu vanha sanonta. Ja tottahan se on: omenat ovat herkullisia, terveellisiä ja edullisia, ja niistä voidaan valmistaa monia ruokalajeja. Jos et niin välitä raa’asta omenasta, kokeile vaikkapa omenatorttua tai hapanimelää omenalisäkettä liharuoille. Omenaviipaleita voi myös kuivata ja syödä terveellisenä välipalana. Toki omenoiden kuoriminen on hieman työlästä ja toisinaan ikävää. Mutta nyt on omenoiden käsittely ja viipaloiminen entistä helpompaa, sillä tämä omenaleikkuri tekee kaiken likaisen työn puolestasi. Leikkuri kiinnitetään kiristysvivulla ja imukuppijalallaan työpinnalle ja sitten käydään toimeen: omena asetetaan telineeseen, joka kiristetään hedelmän ympärille, sitten aletaan pyörittää ruuvia ja kuoria omenaa. Kolmiteräisellä työkalulla poistetaan siemenkota ja lopuksi omena viipaloidaan erillisellä terällä. Helppoa ja nopeaa ja lopputulos on joka kerta yhtä onnistunut: tasisia ja herkullisia, siemenettömiä omenaviipaleita! Ja toki tällä laitteella voidaan myös käsitellä perunat, päärynät ja vaikkapa retikat – aina onnistuu! Nyt toimeen: tilaa tämä huikean hieno ja käyttökelpoinen omenaleikkuri lahjaksi ystävällesi tai sukulaisellesi, jonka tiedät rakastavan ruoanlaittoa. Tämä keittiölaite tulee varmasti tarpeeseen ja ilahduttaa kokeilunhaluisia kotikokkeja!

Tuotetiedot

* sopii omenoille, päärynöille, perunoille, retikoille yms. * imukuppijalka ja kiristysvipu * metallirakenne * irroitettavat terät * kuorintaterä säädettävissä * helppo puhdistaa * pituus yhteensä 31 cm, paino 550 g
2020-11-27T15:01:28+00:00