Tarvitsetko apua?

Omenaleikkuri de luxe

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Omenoiden syöminen on viisasta: ne ovat terveellisiä ja halpoja ja niistä on moneksi: lämpimien ruokien lisäkkeeksi, naposteltavaksi ihan sellaisinaan, jälkiruokiin tai koristeiksi. Tällä omenaleikkuri de luxella käsittelet nämä hilpeät hedelmät entistä nopeammin ja kätevämmin. Muilla kuorintalaitteilla ei yksinkertaisesti ole saumaa omenaleikkuri de luxea vastaan! Tästä saat myös oivan lahjan esimerkiksi ystävällesi, joka viihtyy keittiössä, tai siskolle tai veljelle tupaantuliaiseksi. Tilaa nyt – herkullinen lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Omena on mainio hedelmä: halpa, terveellinen ja hyvän makuinen. Siitä voit valmistaa keittiössä paljon muutakin kuin raakoja viipaleita. Kokeile esimerkiksi kompottia, hedelmäsalaattia, kuivattuja viipaleita tai suolaisten ruokien lisäkkeitä. Omena on hurjan monikäyttöinen raaka-aine, jonka syöminen tekee hyvää. Muista omenaleikkureista ei ole vastusta tälle de luxe -mallille – voidaan jopa puhua omenaleikkureiden Ferrarista, niin upea ja monikäyttöinen tämä omenaleikkuri de luxe on. Vai miltä kuulostavat nämä ominaisuudet: Leikkuri on valmistettu tukevimmasta alumiinista. Terät ovat erittäin terävät ja tekevät hienoa jälkeä. Tämä omenaleikkuri de luxe kuorii, poistaa siement ja viipaloi. Viipaleiden paksuus on säädettävissä. Tarvitseeko meidän vielä jatkaa vai eikö asia olekin aivan selvä: Omenaleikkuri de luxe on paras keittiötuote, mitä tähän tarkoitukseen on valmistettu. Puhdistuskin on erittäin helppoa. Terät ovat irroitettavissa ja pestävissä erikseen, ja omenaleikkuri de luxe on taas uuden veroinen käyttöä varten. Se kiinnittyy tukevasti ja pitävästi työpisteen pintaan imukuppijalalla ja kiristysruuvilla, ja totta kai voit myös käsitellä tällä laitteella esimerkiksi päärynät. Toimi nyt ja tilaa tämä omenaleikkuri de luxe – omaan keittiöön tai läheiselle ihmiselle lahjaksi! Hieno tuote ja loistoidea, sanomme!

Tuotetiedot

* materiaali: alumiini * soveltuu omenoille ja päärynöille * imukuppijalka ja kiristysvipu kiinnitykseen * irroitettavat terät puhdistamista varten * mitat: pituus 31 cm, paino 510 g
2020-11-25T11:22:04+00:00