Tarvitsetko apua?

Olutpallo -juomanlaskija

30,90 €
Sis. alv
- +
Juhlavieraiden tyytyväisyydestä huolehtiminen ei ole rakettitiedettä. Tämä lahjaidea pitää huolen siitä, että vieraasi voivat nauttia kylmästä virvokkeesta helposti ja hauskasti. Olutpallon avulla niin olut, kuin muutkin virvoitusjuomat, esimerkiksi mehu, limonadi ja booli, pysyvät nautintalämpöisinä ja ovat samalla helposti tarjoiltavissa. Täydellinen lahjaidea kaikille niille, jotka järjestävät mielellään juhlia!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Keskellä jäätä, jään ympärillä olutta ja oluen äärellä iloisia juhlavieraita - tässä tämä hauska ja hyödyllinen lahjaidea pähkinänkuoressa. Olutpallo säilyttää juoman kuin juoman, niin oluen, mehun, limonadin kuin boolinkin, kylmänä ilman, että joudut pilaamaan juoman makua jääpaloilla. Sen lisäksi, että tämä jokaisen juhlavieraan unelma pitää huolen juomien täydellisestä nautintalämpötilasta, se toimii myös tyylikkäänä juomanlaskijana. Voit siis ikuisen olutpullojen keräilyn sijaan keskittyä olennaiseen, juhlavieraiden kanssa seurusteluun.

Lisäksi jokainen vieras voi annostella itselleen juuri sen verran juomaa kuin haluaa, joten säästyt puolillaan olevilta, kaatuessaan sotkun aiheuttavilta juomatölkeiltä ja pulloilta. Olutpallon sisällä oleva jääelementti pitää huolen siitä, että 1,5 litraa olutta tai muuta virvoketta säilyy pallon sisällä nautintalämpöisenä.

Olutpallo on käytännöllinen ja hauska lahja, joka myös näyttää hyvältä. Kromilla päällystetty, kiiltävä jalka, suuri, kirkas kupoli ja minikokoinen hana muodostavat tyylikkään kokonaisuuden, joka antaa tarjoilupöydälle viimeistellyn loppusilauksen. Olutpallo ei kuitenkaan paina - eikä maksa - paljon, sillä se on valmistettu pääosin muovista. Monikäyttöinen ja hyödyllinen olutpallo on täydellinen lahjaidea kaikille niille, jotka järjestävät mielellään juhlia! Se on persoonallinen, käytännöllinen ja hauska lisä jokaisen kodin sisustukseen! Takuuvarma lahjaidea esimerkiksi juhliin mukana tuotavaksi!

Tuotetiedot

  • Pakkaukseen kuuluu 1x olutpallo hanalla
  • Ominaisuudet: erillinen jääsäiliö, joka viilentää vetistämättä juomaa
  • Tilavuus: 1,5 l
  • Sopii oluelle ja muille kylmille juomille
  • Materiaali: muovi (pääosin)
  • Väri: hopea, läpinäkyvä
  • Mitat: 29 x 29 x 26 cm
2021-01-16T15:40:26+00:00