Tarvitsetko apua?

Olut-tasting, Helsinki

Alkaen: 60,00 €
Sis. alv
- +
Nyt esittelemme erinomaisen lahjaidean joko yhdelle hengelle, parille tai vaikka koko porukalle. Olut-tasting on nimittäin erinomaisen hauska ja hyödyllinen elämyslahja, joka sopii kaikille täysi-ikäisille oluen ystäville tai aiheesta muuten vaan kiinnostuneelle. Olut-tasting on vapaa tilaisuus kahdeksalle hengelle, mikä tarkoittaa, että voit antaakin tämän lahjan esimerkiksi yhdelle ystävällesi, pariskunnalle tai kerätä kahdeksan porukan yksityis-tastingia varten. Osta nyt tämä huikea elämys lahjaksi läheiselle ihmiselle.
pin delete 24.934200

* Pakolliset kentät

  • Toimitus samantien sähköpostilla
  • Tulosta elämyslahjakortti heti
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Lahjakortti on voimassa 18 kk

Näin lunastat lahjakortin

  • Osta lahjakortti
  • Lunasta lahjakoodi
  • Valitse päivämäärä
  • Tulosta lahjakortti

Kuvaus

Olut on tätä nykyä hyvin ajankohtainen ja suosittu juoma, ja tätä emme lahjat.fi-toimituksessa ihmettele lainkaan. Olut on nimittäin moniulotteinen ja moneen taipuva juoma, jota on saatavissa lukuisissa eri tyypeissä. Oluissa on niin pintahiiva- kuin pohjahiivaversioitakin, on trendikästä Indian Pale Alea ja lempeämpää American Pale Alea, eurooppalaistyyppistä pilsneriä ja amerikkalaistyylistä lageria – unohtamatta tummia oluita ja maustettuja oluita.

Tämä olut-tasting onkin erinomainen lahja kenelle tahansa oluesta kiinnostuneelle. Tastingissa tutustutaan oluiden maistelun ohella oluen valmistamisperiaatteisiin, selvitellään eri oluttyyppien eroja ja perehdytään esimerkiksi siihen, miksi jokin olut on väriltään tummaa ja jokin toinen vaaleaa. Myös oluiden makueroavaisuuksia tutkitaan ja vastataan kysymyksiin, miksi jokin olut on katkeraa, toinen hedelmäistä, kolmas makeaa ja neljäs kuivaa.

Olut-tasting-tilaisuuksia järjestetään ympäri vuoden ja kuka tahansa täysi-ikäinen on kelpoinen ottamaan tämä lahja vastaan. Joskus tastingit saattavat siirtyä alkuperäisestä ajankohdastaan, ja tällöin lahjan saajan kanssa sovitaan yhdessä tasting-järjestäjien kanssa uusi, korvaava aika.

Tilaa tämä hauska ja opettavainen elämys lahjaksi esimerkiksi 18-vuotislahjaksi omalle jälkikasvullesi tai sukulaiselle, toki myös erinomainen lahjaidea kumppanillesi, joka haluaa tietää oluista enemmän.

Tuotetiedot

Edellytyksiä:

  • ikäraja: 18
  • Huom! Tasting saattaa peruuntua, jos osallistujia on liian vähän. Tällöin lahjan saajan kanssa sovitaan uusi aika.

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

Karttanäkymä

Map
2019-04-26T04:18:05+00:00