Tarvitsetko apua?

Oluenjäähdytin pullonavaajalla

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Jo ruotsalainen popmuusikko Tomas Ledin sen tietää: kesä on pohjolassa lyhyt, joten siitähän pitää nauttia sitäkin täysipainoisemmin. Tämä oluenjäähdytin onkin erinomainen tarve-esine puistoon, puutarajuhliin ja grillibileisiin. Olutcoolerin kylkeen on lisäksi asennettu pullonavaaja, joten eihän tätä passelimpaa pikniktavaraa olekaan. Pakkaa jäähdyttimeen jääpaloja ja laita joukkoon haluamiasi juomia, ja kesäinen nautinto alkaa olla valmis. Tilaa heti tämä hieno oluenjäähdytin joko ystävällesi lahjaksi tai omaan käyttöön.

Other customers bought

Kuvaus

Kesä on kohta taas täällä, ja tätä satumaista, pohjolassa harvinaista vuodenaikaa onkin syytä juhlistaa jokainen aurinkoinen päivä. Toimistot ovat kiinni, arska paistaa ja lämpömittari huitelee hellelukemissa – ei tapahdu liian usein, joten välittömästi puistoon nautiskelemaan! Tämä hieno ja hauska oluenjäähdytin onkin jokaisen puistottelijan, pikniknautiskelijan, himogrillaajan ja auringonpalvojan toivelahja. Aina, kun vietetään rattoisaa kesäpäivää ulkosalla, on syytä muistaa nesteytys, ja tässä hauskassa ämpärissä kannatkin eväsjuomat helposti mukana.

Näin se toimii: kasaat oluenjäähdyttimen täyteen jääpaloja tai kylmäkalleja, ja ujutat niiden lomaan mielijuomiasi. Oluenjäähdyttimessä on tilaa kuudelle pullolle tai hieman useammalle tölkille, toki mikäänhän ei estä esimerkiksi valkoviinipullon, helmeilevän skumpan tai raikkaan kivennäisveden kylmentämistä tässä hauskassa coolerissa. Ja mikä parasta, oluenjäähdyttimen kylkeen on asennettu pullonavaaja, eli saat pullotetut juomat aina kätevästi auki. ”Ice cold beer served here”, ilmoittaa teksti coolerin kyljessä, ja näinhän se on: kylmä virvoke kuumalla ilmalla virkistää mieltä ja kehoa!

Kesä on vuodenajoista lämpimin ja miellyttävin, ja nyt onkin syytä alkaa valmistautua siihen tilaamalla tämä tarpeellinen tavara. Osta ystävällesi lahjaksi, vie puutarhabileisiin juomilla täytettynä tuliaisena tai hanki itsellesi, sillä piknikillähän on aina mukavaa.

Tuotetiedot

  • täytä jäähdytin jääpaloilla ja lisää haluamiasi juomia jäähdyttimeen
  • kylkeen integroitu pullonavaaja
  • mukana kantokahva
  • mitat: 16,5 cm x 30 cm x 20 cm
  • materiaali: metalli (sinkitty, ruostumaton)
2023-12-07T19:18:08+00:00